Δυσαρέσκεια Επιτροπής, ανησυχία στον κόσμο

5 Σεπτεμβρίου 2016, 0:48

Μπορεί η Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων να μην έχει δημοσιοποιήσει τις προθέσεις της σχετικά με τις αποφάσεις της διοίκησης του Α.Ο.Κύδωνα ωστόσο δεν κρύβεται η δυσαρέσκειά της.

Τα μέλη της Επιτροπής, σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσιάζονται προβληματισμένα έως και εκνυερισμένα με τις απρόσμενες εξελίξεις που προέκυψαν και που τινάζουν -πιθανότατα- στον άερα το πλάνο που είχαν διαμορφώσει.  Παρόλα αυτά η Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις αποφάσεις της, κάτι που αναμένεται να γίνει στο επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, είναι γεγονός ότι και ο κόσμος ανησυχεί για τις εξελίξεις, γεγονός που καταδεικνύεται και στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους μπασκετικούς να τάσσονται ως επί το πλείστον με την πλευρά του πλάνου που είχε διαμορφώσει η Επιτροπή.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι ξαφνικά και χωρίς να εξηγείται από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, ο λόγος, η Διοίκηση του Α.Ο.Κύδων πήρε από την Επιτροπή μπάσκετ (και μετά από 5 χρόνια) τη διαχείριση των τμημάτων υποδομής (παιδικό, παμπαίδων, μίνι). Αφήνει δεστην Επιτροπή μπάσκετ, τη διαχείριση του ανδρικού και του εφηβικού τμήματος.