Δυσανασχετεί ο “Αναστό” για την μη έναρξη του πρωταθλήματος

Football League | 3 Οκτωβρίου 2016, 17:46

Ο πρώην τεχνικός του Πλατανιά και νυν του Άρη Νίκος Αναστόπουλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν ξεκινά το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Μάλιστα, ανέφερε ποια είναι τα δύο φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ… Η ομάδα του και η πρώην ομάδα του, ο ΟΦΗ…

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αναστόπουλου στην Nova:

«Έχουμε κάνει δέκα φιλικά παιχνίδια. Κάπου οι παίκτες βαριούνται… Όταν έχεις παίξει με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Κέρκυρα, Ξάνθη… Κάναμε ένα μικρό πρωτάθλημα φιλικών αγώνων. Κι αν δεν ξεκινήσει τώρα το πρωτάθλημα, τουλάχιστον ας αρχίσει τη μεθεπόμενη Κυριακή για να ξέρουμε τι να κάνουμε. Αρχίσαμε την προετοιμασία στις 25 Ιουλίου με την ελπίδα έναρξης του πρωταθλήματος στις 25 Σεπτεμβρίου. Πέρασαν δυόμιση μήνες και δε ξέρουμε τι μας γίνεται. Το τελευταίο παιχνίδι του Άρη ήταν τον περασμένο Μάιο. Κακά τα ψέματα. Μόνο με τα φιλικά δεν γίνεται».

Ρωτήθηκε για τα φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, όπου είπε: «Με ονόματα και φανέλες δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα. Άρης και ΟΦΗ είναι οι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο σαν ομάδες και σαν ιστορία, αλλά πρέπει να το αποδεικνύεις στο γήπεδο».

Σχετικά με την προσπάθεια που κάνει ο Θοδωρής Καρυπίδης, τόνισε πως: «Αυτή την τελευταία διετία η ομάδα ζει μια περιπέτεια, γίνεται προσπάθεια εξυγίανσης. Ο Καρυπίδης έχει βάλει 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ήταν συνεπής σε ό,τι είπε και τώρα ήρθε η ώρα του κόσμου. Να δείξουμε ότι το Χαριλάου θα είναι τέτοια έδρα όπου θα έρχεσαι για να χάσεις».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad