Δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο η Σπάθα

Σπάθα Δόξα Παχιανών | 25 Φεβρουαρίου 2023, 18:16

Με 4-1 επικράτησε η Σπάθα στο Κολυμπάρι της Δόξας Παχιανών, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν για ακόμη μια αγωνιστική στην τελευταία θέση.

Oinolatris

Ο Κρασουδάκης στο 25ο λεπτό ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, με τον ποδοσφαιριστή της Σπάθας να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Κένγκα και την φάση διαρκείας στα καρέ του Γεωργανά. Στο 38′ ο Αλκούρτι με όμορφη ατομική ενέργεια “έγραψε” το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα μείωσε με τον Τζαποσβίλι στο 50′, ο οποίος είχε περάσει με την έναρξη του δευτέρου μέρους στον αγωνιστικό χώρο.

Η Σπάθα πήρε ξανά “αέρα” δύο τερμάτων στο 60′ χάρη σε τέρμα του Αναστασόπουλου από πάσα του Αλκούρτι. Το σκορ έκλεισε με το αυτογκόλ του Σάρκα στο 70ό λεπτό, όταν ο Κένγκα έκανε εξαιρετικό “κόψιμο” της μπάλας εντός της περιοχής των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής: Χρυσός
Βοηθοί: Μαρκετάκης – Τίκας

Σπάθα (Άλκης Δημήτρης): Δασκαλάκης, Κρασουδάκης, Ταγιάρι, Κουρινός (88′ Ροδοκανάκης), Λάζαρ (90′ Σαράντος), Σουχλάκης, Κένγκα (80′ Μαριανάκης), Αλκούρτι, Βελής (80′ Ζωγράφη), Νακσί, Αναστασόπουλος (88′ Κατσιφαράκης).

Δόξα Παχιανών (Γιώργος Μουριζάκης): Γεωργανάς, Αναστασόπουλος, Λεβάκης, Σάρκα, Καλαϊτζάκης, Καστρινάκης (83′ Λέκας), Κακαβελάκης (62′ Μαστραντωνάκης), Μεμά, Ταταράκης (83′ Μπασούνας), Κληρονόμος (56′ Γκιόνι), Μεγαλακάκης (46′ Τζαποσβίλι).

 

 

 

 

Estrella
Oneirochora
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad