Δύο “θηρία” στον ΝΟΧ

Πόλο 19 Σεπτεμβρίου 2020, 15:35

Στην ολοκλήρωση δύο πολύ σημαντικών μεταγραφών, που θα επωμιστούν κιόλας το βάρος της προσπάθειας σε αγωνιστικό επίπεδο ανακοίνωσε πως προχώρησε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

KTEO Κρήτης

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα ανακοίνωσε τη συμφωνία με δύο θηριώδεις παίκτες, τον Σέρβο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς και τον Αμερικανό Μπένετ Ουίλιαμς.

Οι δύο παίκτες αναμένεται να ξεκινήσουν από τη Δευτέρα προπονήσεις με το Ναυτικό Ομιλο Χανίων.

Να σημειωθεί ότι Μπογκντάνοβιτς και Ουίλιαμς θεωρούνται πάρα πολύ δυνατοί και, λογικά, θα προσδώσουν μεγάλη δυναμική στο ρόστερ του ΝΟΧ. Ειδικότερα ο 25χρονος Σέρβος έχει μεγάλες παραστάσεις από σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και ο 23χρονος Αμερικανός διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία. Αυτό που σίγουρα δεσπόζει, είναι τα σωματικά τους προσόντα, καθώς ο Μπογκντάνοβιτς έχει ύψος 1.90μ. ενώ ο Ουίλιαμς είναι ακόμα ψηλότερος (1.95μ.)!

Ουίλιαμς.

Μπογκντάνοβιτς.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Στον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES Νίκολα Μπογκντάνοβιτς και Μπένετ Ουίλιαμς

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει τη συμφωνία με τους ξένους αθλητές, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς και Μπένετ Ουίλιαμς.

Οι δύο αθλητές θα περιληφθούν στο ρόστερ του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας, το οποίο ξεκινά στις 10 Οκτωβρίου.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

Ο 25χρονος (21/12/95) Σέρβος στην καταγωγή, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς είναι ένας θηριώδης (1.90μ.) πολίστας, έχοντας παίξει σε σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ουγγρική Σέγκεντ. Προηγουμένως, είχε αγωνιστεί στη σερβική Ραντνίσκι, στις ιταλικές Κουίντο και Τσιβιταβέτσια, τη Νοΐς Λε Σεκ στη Γαλλία και την Μπούντβα από το Μαυροβούνιο.

Ο Μπένετ Ουίλιαμς είναι Αμερικανός. Είναι 23 ετών (26/11/97) και ξεχωρίζει επίσης για τα πολύ μεγάλα σωματικά του προσόντα, αφού έχει ύψος 1.95μ.. Πρόκειται για αθλητή ο οποίος έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με την καριέρα στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, παίζοντας για λογαριασμό του Stanford University.

Οι Νίκολα Μπογκντάνοβιτς και Μπένετ Ουίλιαμς αναμένεται να ενταχθούν στην διάθεση του Ηλία Μαχαίρα, ξεκινώντας προετοιμασία με την ομάδα των Χανίων από τη νέα εβδομάδα.

Synagogi

Rabona ad