Δύο προσθήκες η Καβάλα

Football League 2 Μαρτίου 2021, 21:49

Η Καβάλα με το βλέμμα στην έναρξη του πρωταθλήματος προχώρησε στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, ενός παλιού γνώριμου και ενός από τον συντοπίτη Ορφέα Ελευθερούπολης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος (στη φωτ. διακρίνεται πίσω από τον Μπλάνκο στο ματς Αιγάλεω-Καβάλα), που αγωνίστηκε πέρσι στον ΑΟΚ, επιστρέφει έπειτα από τη θητεία του στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ αποκτήθηκε από τον Ορφέα Ελευθερούπολης ο Κυριάκος Βακιρτζής.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ραφαήλ Μελισσόπουλο και Κυριάκο Βακιρτζή.

Ο γνώριμος σε όλους μας Ραφαήλ επιστρέφει μετά από μια ολιγόμηνη απουσία, για μη “αγωνιστικούς” λόγους, για να συνεχίσει αυτό που αρχίσαμε όλοι μαζί και “βίαια” διακόπηκε.

Ο Κυριάκος Βακιρτζής έρχεται από τον Ορφέα Ελευθερούπολης και θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Χρυσόστομο Μανωλαρά και το Δ.Σ. του Ορφέα. Επίσης θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε το διοικητικό Συμβούλιο τον πρόεδρο Νικόλαο Λαμπίδη και τον εξαίρετο προπονητή Μαγκαφίνη Δημήτριο του Αετού Οφρυνίου που άμεσα συναίνεσαν σε αυτή την μετακίνηση. Νιώθουμε κυριολεκτικά μεγάλη τιμή όταν οι ομάδες του Νομού μας καταλαβαίνουν τον αγώνα μας και στέκονται δίπλα μας τόσο πρόθυμα.

Μας δημιουργεί μεγάλη αίσθηση ευθύνης και να γνωρίζουν όλοι ότι και από την πλευρά μας έχουμε την υποχρέωση να είμαστε δίπλα τους σε οποιοδήποτε θέμα μας ζητηθεί.

Σας ευχαριστούμε Κύριοι.

Το Δ. Σ. της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards