Δύο προπονήσεις για την Μπίντγκοζ στα Χανιά

Μπάσκετ 5 Οκτωβρίου 2022, 16:43

Καθ’ οδόν για τα Χανιά βρίσκεται η αποστολή της Μπίντγκοζ. Η ομάδα από την Πολωνία θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο "Δασκαλογιάννης" λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ενώ αμέσως μετά θα πάει για προπόνηση στον Κλαδισό.

KTEO Κρήτης

Οι Πολωνοί έχουν προγραμματίσει να προπονηθούν όμως, επίσης, ανήμερα του αγώνα και συγκεκριμένα στις 10:30 το πρωί, κάνοντας έτσι ένα τελευταίο χαλάρωμα εν όψει του βραδινού αγώνα (6/10, 20:30).

Η Μπίντγκοζ κάνει αναφορά στο ότι η αποστολή έφυγε από τη βάση της, ταξιδεύοντας για τα Χανιά, ενώ στέκονται στις δύο Αμερικανίδες παίκτριες, που έχει ο ΟΑΧ, τις Σιέρα Τζόνσον και Τζένιφερ Κόλεμαν.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΑΧ αναμένεται να επιμεληθεί σύμφωνα άλλωστε και με τις προσταγές της FIBA της αποστολής της ομάδας από την Πολωνία, στους αξιωματούχους της οποίας θα παραθέσει δείπνο ενώ θα φροντίσει γενικότερα για την φιλοξενία τους.

Γενικότερα ο ΟΑΧ βιώνει τις τελευταίες ημέρες μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία, καθώς καλείται να οργανωθεί σε πάρα πολλά μέτωπα ούτως ώστε να φανεί συνεπής απέναντι σε αυτά που θέλει η FIBA, αλλά και για να… μην προκύψουν πρόστιμα για το σωματείο.

Rabona ad