Δύο παίκτες από τον Ολυμπιακό πήρε η ΑΕΛ

Super League 1 30 Σεπτεμβρίου 2020, 19:44

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Νικολιά (με τη μορφή δανεισμού) και του Νίκου Γκοτζαμανίδη (με ελεύθερη μεταγραφή) από τον Ολυμπιακό γνωστοποίησε η ΑΕΛ.

Η περίπτωση Νικολιά είχε ξαναπασχολήσει το καλοκαίρι τη Θεσσαλική ομάδα με το δανεισμό να “χαλάει” λόγω του ποδοσφαιριστή που επέμενε σε μονοετή δανεισμό (σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΕΛ). Όσον αφορά την περίπτωση Γκοτζαμανίδη πρόκειται για νεαρό ποδοσφαιριστή που προέρχεται από την Κ19 του Ολυμπιακού. Αναλυτικότερα…

Η ανακοίνωση για Νικολιά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Νικολιά Αλέξανδρο με δανεισμό από τον Ολυμπιακό για δύο συν ένα χρόνια. Ο Νικολιάς Αλέξανδρος είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,76 και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος.

Στην έως τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ (1 συμμετοχές), Γλυφάδα (10 συμμετοχές – 1 γκολ), Ολυμπιακό Βόλου (51 συμμετοχές – 6 γκολ) και ΠΑΣ Γιάννενα (75 συμμετοχές – 6 γκολ) και φέτος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Λάρισα για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.»

Η ανακοίνωση για Γκοτζαμανίδη:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 4ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον κεντρικό αμυντικό Νικόλαο Γκοτζαμανίδη με ελεύθερη μεταγραφή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νικόλαος Γκοτζαμανίδης είναι 19 ετών, έχει ύψος 1,89, ήταν επαγγελματίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και είχε αγωνισθεί στην ομάδα U19 σε 55 αγώνες και έχει πετύχει 5 γκολ, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας μας U16, U17, U18 και U19 με 20 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο ποδοσφαιριστής συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο του υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στην Αθήνα παρουσία του Προέδρου και ιδιοκτήτη της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, που τους υποδέχτηκε στο δικηγορικό του γραφείο. Ήδη βρίσκεται στη Λάρισα για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad