Δύο νέες κινήσεις για την ΑΕ Μοσχάτου

Γ' Εθνική 10 Ιανουαρίου 2023, 9:47

Στην προσπάθεια να δυναμώσει το ρόστερ της για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής η ΑΕ Μοσχάτου προχώρησε σε δύο νέες μεταγραφικές κινήσεις.

Στην ΑΕΜ επέστρεψε ο αμυντικός μέσος Γιώργος Κατίδης, ενώ αποκτήθηκε και ο τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Τσάκαλος.

Οι ανακοινώσεις:

Η ΑΕ Μοσχάτου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει, εκ νέου, στην οικογένεια της ένα πραγματικό εργαλείο στη μεσαία γραμμή. Τον Γιώργο Κατίδη.

Ο Γιώργος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και με την σπουδαία εμπειρία του από την παρουσία του στο ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, αλλά και γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα μας δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Πειραιά ενώ έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Αγιαξ Ταύρου για να αγωνιστεί σε Πεύκη-Κ 20 Απόλλωνα Σμύρνης -Ηλυσιακό-Εθνικό Πειραιά-Μοσχάτο-Θεσπρωτό και Ασπρόπυργο.

Γιώργο, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Η ΑΕ Μοσχάτου δυναμώνει στη θέση του τερματοφύλακα με την απόκτηση του Κωνσταντίνου Τσάκαλου.

Ο γεννημένος την 1η Ιουνίου του 1992,κίπερ , έχοντας εντρυφήσει από μικρός στο δύσκολο μονοπάτι του Πρωταθλητισμού και στο υψηλό επίπεδο, έρχεται στην οικογένεια μας έτοιμος για να προσφέρει στην επίτευξη των στόχων μας σε μία ιδιαίτερα νευραλγική θέση.

Ο Κωνσταντίνος έχει αγωνιστεί σε Κηφισιά-Αναγέννηση Αρτας-Εθνικό Πειραιώς- Τηλυκράτη- Εθνικό Φιλιππιάδας, Παλληνιακό- και τελευταία του ομάδα ήταν η Ηλιούπολη στην ξέφρενη πορεία της τελευταίας στο περσινό Πρωτάθλημα και βέβαια στην άνοδο μέχρι και τη Σούπερλιγκ 2.

Κωνσταντίνε Καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΜ και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες

 

 

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad