Δύο μήνες χωρίς νίκη!

Α.Ο. Χανιά | 27 Ιανουαρίου 2016, 8:31

Στις 24 Νοεμβρίου του 2015 καταγράφεται η τελευταία νίκη του Α.Ο.Χανιά, σε επίσημή του αναμέτρηση τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο ΑΟΧ συμπλήρωσε δύο μήνες χωρίς νίκη σε πρωταθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Η τελευταία νίκη του ΑΟΧ επιτεύχθηκε ενατίον της Αναγέννησης Καρδίτσας (φωτογραφία), στα Περιβόλια, με 2-0, χάρη σε γκολ των Γκέσιου και Μπριλάκη. Από τότε, ο ΑΟΧ μετρά, συνολικά 11 παιχνίδια χωρίς νίκη! Τα 7 στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και τα 4 στο Κύπελλο, που εκεί απέναντι σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Πανθρακικό δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι επιβαλλόταν να τα κερδίσει.

Στο πρωτάθλημα, στα τελευταία 7 ματς έχει 3 ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ στο Κύπελλο Ελλάδος 1 ισοπαλία και 3 ήττες, με την ισοπαλία να είναι σα νίκη απέναντι στον Πανθρακικό, που χάρισε και την πρόκριση στους “16”.

Στα τελευταία 7 ματς της Φούτμπολ Λιγκ, ο ΑΟΧ έχει τέρματα 6-13 ενώ στα 4 ματς Κυπέλλου που ξαναλέμε όμως ότι είναι πέραν …κριτικής με αντιπάλους όπως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, τα τέρματα ήταν 5-18.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΑΟΧ θα κυνηγήσει την πρώτη νίκη του, μετά από 68 ημέρες, στο Αίγιο, με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο την Κυριακή (31/1).

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad