Δυο μέτρα και δυο σταθμά πάλι με τη διαιτησία!

Πλατανιάς | 12 Δεκεμβρίου 2016, 18:22

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί στον Πλατανιά η νέα διαιτητική... περίπτωση του Γκράνα στην οποία πέφτει θύμα των αποφάσεων της. Σίγουρα, η εμφάνιση στην Τούμπα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως η καλύτερη, από την άλλη δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά το γεγονός ότι το φάουλ που γίνεται στον Καρυπίδη δεν σφυρίζεται στη φάση από την οποία ξεκινά το 2-0.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σε εκείνο άλλωστε το σημείο, το παιχνίδι κρίνεται υπέρ του ΠΑΟΚ διότι φτάνει στο δεύτερο γκολ στο 81′, τη στιγμή που λίγο πριν ο Παράσχος έχει προχωρήσει σε δύο “επιθετικές” αλλαγές, περνώντας στο ματς Ντιλαβέρ και Ντίνα ενώ σε εκείνο ακριβώς το σημείο ετοιμάζει και μια τρίτη, τον Κώστα Μενδρινό. Το φάουλ που γίνεται στον Καρυπίδη ενώ είναι πεντακάθαρο δεν σφυρίζεται, με συνέπεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ να “ξεδιπλώσουν” την αντεπίθεση τους και να φτάσουν στο γκολ.

Επίσης, πιο πριν εφαρμόζονται… δυο μέτρα και δυο σταθμά, πάντοτε υπέρ της “μεγάλης” ομάδας και σε βάρος της “μικρότερης”! Στο 62′ ανακόπτεται με οφ σάιντ ο Μανούσος τη στιγμή που ετοιμάζεται να βγει απέναντι από τον Γλύκο το οποίο δεν υπάρχει και αντίθετα στο 68′ ο β’ βοηθός αυτή τη φορά… αφήνει το ματς να συνεχιστεί δίνοντας τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να πλησιάσει μια ανάσα από το 2-0, με το να μην σηκώσει το σημαιάκι του στο ολοκάθαρο οφ σάιντ του Αθανασιάδη!

Αυτές οι τρεις λοιπόν διαιτητικές αποφάσεις “χαρακτηρίζουν” τον αγώνα στην Τούμπα, ένας αγώνας στον οποίο ο Πλατανιάς είναι και πάλι το θύμα… Μάλιστα, η οργή μετά το τέλος του αγώνα γι’ αυτές τις αποφάσεις των διαιτητών ήταν έκδηλη από πλευράς Γιώργου Παράσχου που συν τοις άλλοις αισθάνεται πάρα πολύ πιεσμένος λόγω του ότι η ομάδα του έχει να κερδίσει 9 ολόκληρες αγωνιστικές.

Πέρα από αυτό το γεγονός όμως είναι πολλά πλέον τα παιχνίδια, το ένα μετά το άλλο όπου ο Πλατανιάς αδικείται από τις αποφάσεις των διαιτητών και ουσιαστικά κρίνονται αποτελέσματα σε βάρος του.  

Mikel Chania Delivery