Δύο καταξιωμένοι Κισσαμίτες στο μουσείο του Πλατανιά…

Πλατανιάς | 27 Μαΐου 2021, 12:55

Την επίσκεψη δύο καταξιωμένων ποδοσφαιριστών δέχτηκε το μουσείο του Πλατανιά, που διατηρεί στο Ελαφονήσι φίλαθλος της ομάδας.

Oinolatris

Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής (και εκ των αρχηγών) του Βόλου, Αντώνης Ντεντάκης και ο νέος παίκτης πλέον της ομάδας του Νέου Κισσαμικού, Ζαχαρίας Κομπογεννητάκης είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο μουσείο που διατηρεί ο φίλαθλος του Πλατανιά, Γιώργος Σαψάκης, βλέποντας έτσι από κοντά τα πολύ όμορφα συλλεκτικά εκθέματα που υπάρχουν στο χώρο.

Κοινό χαρακτηριστικό για τους δύο ποδοσφαιριστές ότι έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία στον Πλατανιά, μάλιστα ο Ντεντάκης είχε παίξει επί Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ. Ο Ντεντάκης χάρισε και μια φανέλα του Βόλου στο μουσείο, ενώ στις συζητήσεις που έγιναν… δεν ήταν αποκαλυπτικός σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Και ο Ζαχαρίας Κομπογεννητάκης όμως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει προσφέρει στο παρελθόν πολύτιμες υπηρεσίες στον Πλατανιά και θεωρείται από τα πιο καλά παιδιά που έχουν περάσει γενικότερα από τη συγκεκριμένη ομάδα…

Estrella

Auto KCS

Rabona ad