Δύο ήττες και οι δύο με αυτογκόλ!

Απόλλων | 28 Φεβρουαρίου 2017, 19:39

Πολύ καλή πορεία πραγματοποιεί ο Απόλλων, που στον δεύτερο χρόνο της παρουσίας του στην Α’ Κατηγορία μετά την πολυετή απουσία του κατάφερε όχι μόνο να μπει στον όμιλο τίτλου, αλλά και να είναι μέσα στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μάνου Βεργανελάκη μετά το τέλος του α’ γύρου είναι στην 5η θέση μαζί με τον Άρη Σούδας και με μόλις έναν βαθμό λιγότερο από την 3η θέση, που “μοιράζονται” Μινώταυρος και Αστέρας Μανολιόπουλου.

Ακόμα διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση, πίσω από τους διεκδικητές του τίτλου Παλαιόχωρα και Πανακρωτηριακό, αλλά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα, μαζί με Πανακρωτηριακό, Μινώταυρο και Άρη Σούδας.

Μάλιστα ο ιστορικός σύλλογος του Αγίου Ιωάννη έχει δείξει άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στις ομάδες που “μάχονται” για τον τίτλο, υποχρεώνοντας σε απώλεια βαθμών την πρωτοπόρο Παλαιόχωρα, ενώ παρά την ήττα του αποδείχθηκε “σκληρό καρύδι” και για τον Πανακρωτηριακό.

Το… οξύμωρο για τον Απόλλωνα είναι ότι έχει μόλις δύο ήττες, οι οποίες προήλθαν από αυτογκόλ, στα ματς με Άρη Σούδας και Πανακρωτηριακό!

 

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad