Δύο φιλικά ανάμεσα σε Επισκοπή και ΠΟΑ

ΕΠΣΗ Επισκοπή | 30 Αυγούστου 2022, 22:44

Τον ΠΟΑ θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας η Επισκοπή. Το πρώτο είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο (03/09) στο Ρέθυμνο και η "ρεβάνς" στις 10 Σεπτεμβρίου στο Ατσαλένιο.

/Bella Pizza

Θα προηγηθεί βέβαια την Τετάρτη () η φιλική αναμέτρηση της Επισκοπής με τον Άρη Ρεθύμνου, στην οποία θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι όσοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Γιούχτα.

Νέο φιλικό με Αρη Ρεθύμνου

Η είδηση (για τα φιλικά σε Ρέθυμνο και Ατσαλένιο) έγινε γνωστή από τον ΠΟΑ, η ανακοίνωση του οποίου αναφέρει:

«Ματαιώθηκε το αυριανό φιλικό με Ποσειδώνα – “Έκλεισε” πολύ δυνατό διπλό φιλικό με Επισκοπή 3 και 10 Σεπτεμβρίου. Σε δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια θα αγωνιστεί η ομάδα μας τα δύο προσεχή Σάββατα.

Συγκεκριμένα ο Π.Ο.Α. στις 03/09 θα μεταβεί στο Ρέθυμνο και στις 10/09 θα υποδεχτεί την Επισκοπή στο Ατσαλένιο. Δύο πολύ δυνατές κι απαιτητικές αναμετρήσεις για τους “πράσινους” που έχουν εξαιρετική παρουσία μέχρι στιγμής στα φιλικά που έχουν δώσει, απέναντι σε μία ομάδα που θα παίξει στην Super League 2 φέτος.

Έτσι, ο Μηνάς Πίτσος και οι συνεργάτες του, θα έχουν την ευκαιρία μέσα σε δύο υψηλής έντασης ματς να δοκιμάσουν και να δουν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο όσο και οι εβδομάδες προπονήσεων στην προετοιμασία κυλούν. Επίσης να ενημερώσουμε πως το προγραμματισμένο αυριανό (31/08) φιλικό απέναντι στον Ποσειδώνα ματαιώνεται.»

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad