Δύο επιστροφές και δύο απουσίες με Αχαρναϊκό

Χανιά | 21 Φεβρουαρίου 2017, 17:38

Δύο επιστροφές και στον αντίποδα δύο απουσίες μετρά ο Κισσαμικός για τον αγώνα απέναντι στον Αχαρναϊκό. Εκτός "μάχης" έχουν τεθεί οι Μπουγαΐδης και Γκούμας για τον Σπύρο Μπαξεβάνο και από την άλλη στη διάθεσή του επιστρέφουν οι Σελινιωτάκης και Τσερκέζος.

planakis

Ουσιαστικά, ο Κισσαμικός μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στρέφει το βλέμμα του κατευθείαν στον Αχαρναϊκό, με την ομάδα να πραγματοποιεί σήμερα τη μία και μοναδική της προπόνηση.

Ο Μπουγαΐδης, που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο ματς με τον Πανσερραϊκό και συμπλήρωσε παράλληλα 7 κίτρινες κάρτες (“κουβαλούσε” τις 6 από τη θητεία του στον Πανθρακικό), είναι εκτός και όπως αποφασίστηκε θα εκτίσει την τιμωρία του στα δύο επόμενα παιχνίδια με Αχαρναϊκό και ΟΦΗ. Επίσης, στο ματς της Τετάρτης θα εκτίσει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής (4 κίτρινες κάρτες) ο Γιάννης Γκούμας.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή του Κισσαμικού για τον αγώνα απέναντι στον Αχαρναϊκό είναι οι εξής:

Λαζαρίδης, Πολίτης, Τσερκέζος, Μπολάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Ψιάνος, Ενγκουέμ, Τιάγκο Σίλβα, Μάριο Μαρτίνεθ, Κίκε, Ποκόνγκ, Μάντζης, Μίλιτς, Στογιάνοφ.

karta antonis garden
/psiloritischania