Δύο Χανιώτες κορυφαίοι της φετινής Α1

Πόλο 11 Ιουνίου 2016, 19:54

Δύο Χανιώτες πολίστες αναδείχθηκαν εκ των κορυφαίων της φετινής Α1 πόλο των ανδρών μετά από τη σχετική ψηφοφορία των δημοσιογράφων. Μάλιστα σε αυτούς δίνεται το έπαθλο Νovasports.

Καλύτερος φουνταριστός αναδείχθηκε ο Μανώλης Σολανάκης ο οποίος φορά το σκουφάκι του ΠΑΟΚ. Μιλώντας στο επίσημο site της ΚΟΕ ανέφερε:

«Είναι προσωπικά τιμητικό για μένα, να αναγνωρίζεται η δουλειά μου. Η επιτυχία αυτή προήλθε μέσα από σκληρή δουλειά, προπονήσεις, αλλά και το κίνητρο της διαρκούς βελτίωσης. Βεβαίως, το καλό αυτό αποτέλεσμα για μένα προήλθε και από την άψογη συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ και κυρίως τους συμπαίκτες μου. Εκείνοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ώστε να μπορώ να τροφοδοτούμαι και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που, στηριζόμενος σε νεαρούς παίκτες  έδωσε τον καλύτερο του εαυτό φέτος, όπως κάθε χρονιά. Η θέση που κατακτήσαμε δεν είναι ενδεικτική των δυνατοτήτων μας και είμαι βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα ώστε να φτάσει ακόμη ψηλότερα».

Μιλώντας για την Εθνική ομάδα, της οποίας αποτελεί μέλος, ο Κρητικός φουνταριστός τονίζει: «Σαφώς η Εθνική είναι το όνειρο κάθε αθλητή, ο δικός μου στόχος από το Σεπτέμβρη που ξεκίνησα προπόνηση είναι να γίνομαι όλο και καλύτερος, ώστε να καθιερωθώ στην ομάδα της χώρας μου. Από κει και πέρα, γνωρίζω ότι είναι δύσκολο, καθώς σε όλες τις θέσεις, όπως και στη δική μου υπάρχουν εξαιρετικά ικανοί και έμπειροι πλέον πολίστες. Αυτό είναι όμως θετικό, μου δίνει δύναμη και κίνητρο να προσπαθώ συνεχώς. Θα βρίσκομαι στην καλοκαιρινή προετοιμασία και στο Φάιναλ 8 της Κίνας, όντας προσηλωμένος στο στόχο μου, να βοηθήσω την Εθνική ομάδα».

Ο επίσης Χανιώτης τερματοφύλακας Κώστας Γαλανίδης που αγωνίζεται στην Χίο αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας. Ο ΝΟΧ δεν παίζει Α1 αλλά τα…παιδιά του συνεχίζουν να κρατούν ψηλά τη σημαία του χανιώτικου πόλο.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad