Δύο ασημένια και δύο χάλκινα στο 2ο Κύπελλο Ακρόπολης ο ΑΣ Κρήτες (pics)

Πολεμικές Τέχνες | 19 Ιουνίου 2017, 18:55

Τέσσερα μετάλλια, δύο ασημένια και δύο χάλκινα, ήταν ο απολογισμός του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό "Κρήτες" στο 2ο κύπελλο Ακρόπολης που διεξήχθη το διάστημα 16 με 18 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στο 2ο Κύπελλο Ακρόπολης Ταεκβοντό το θέαμα ήταν πολύ υψηλό και έγιναν συνολικά 1450 αγώνες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και τις κατηγορίες σωματικού βάρους. Μάλιστα η αγώνα μεταδόθηκαν σε live streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και από το επίσημο κανάλι της στο Youtube.

2o kypello akropolis

Η επιστροφή του αθλήματος μετά από 26 χρόνια στο ΣΕΦ συνδυάστηκε με τη χρονιά όπου γιορτάζεται η 30η επέτειος από την ίδρυση της ομοσπονδίας, με τον πρόεδρό της Νίκο Θωμαΐδη σε δηλώσεις του να αναφέρει τα εξής:

«Η απόφασή μας να οργανώσουμε το Κύπελλο Ακρόπολης στο ΣΕΦ, κρίνεται επιτυχημένη. Τόσο από τις αντιδράσεις των ίδιων των αθλητών, αλλά και των προπονητών και συνοδών, καθώς και των γονιών που παρέστησαν μαζικά στους αγώνες. Εφαρμόσαμε ένα νέο σύστημα στη ζύγιση των αθλητών, που είχε μεγάλο κέρδος χρόνου και βέβαια με την χρήση 8 τερέν μπορούσε κανείς να απολαύσει πολλούς αγώνες, χωρίς καθυστέρηση. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, τα συμπεράσματά μας είναι απόλυτα ενθαρρυντικά. Είδαμε νέα παιδιά σε ηλικία, με πλούσιο ταλέντο, που έδειξαν ότι σύντομα θα είναι σε θέση να πλαισιώσουν τις εθνικές μας ομάδες. Αυτό είναι καθαρό δείγμα της άριστης δουλειάς των σωματείων και των προπονητών σε ολόκληρη την Ελλάδα».

2o kypello akropolis1

Katsouli As krites2

Paliourgiotis as krites1

Όσον αφορά τον ΑΣ Κρήτες στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν η Μαρία Κατσούλη και ο Γιώργος Παλιουργιώτης και στο τρίτο η Γεωργία Μπουρδαντωνάκη και ο Στέλιος Καπριδάκης.

Bourdantonaki As krites

Kapridakis As krites1

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αθλητών του ήταν ο προπονητής του ΑΣ Κρήτες Νίκος Καντάρας, που δήλωσε τα εξής: «ένα πάρα πολύ ωραίο πρωτάθλημα με υψηλό ανταγωνισμό. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα που θέλαμε, να δοκιμάσουμε νέες κατηγορίες, να εξοικειωθούμε με τους νέους κανονισμούς και ν’ αγωνιστούν κάποιοι αθλητές μας για πρώτη φορά. Όλα πήγαν καλά, ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς και καταφέραμε να πάρουμε και 4 μετάλλια».

As krites 2o kypello akropolis

Το Δ.Σ. του συλλόγου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί την ΑΝΕΚ για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων, καθώς και τους χορηγούς του.

 

karta antonis garden