Δύο ακόμη συμφωνίες για Απόλλωνα Πόντου

Super League 2 17 Σεπτεμβρίου 2023, 12:17

Ο Απόλλων Πόντου συνεχίζει τις κινήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν, ανακοινώνοντας δύο ακόμη συμφωνίες πριν από το ματς Κυπέλλου στα Χανιά.

/Bella Pizza

Νέο πρόσωπο για τους “Πόντιους” είναι ο Αργεντινός Αλε Σιλβάνο Αγκουάδο, ενώ παραμένει στο δυναμικό τους ο Βασίλης Κωστίκας.

Οι ανακοινώσεις:

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Άλε Σιλβάνο Αγουάδο.

Ο Αγκουάδο ( Γεν. 27/5/2003)  αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και έρχεται στην ομάδα μας για 2 χρόνια με μορφή δανεισμού από την Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια , ομάδα  της δεύτερης κατηγορίας της Αργεντινής

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας .

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Βασίλη Κωστίκα.

Ο Βασίλης με πάθος και αυταπάρνηση βοήθησε στα μέγιστα στην περσινή προσπάθεια της ομάδος μας στην επίτευξη των στόχων μας. Ένας σοβαρός τραυματισμός δυστυχώς δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος μας.

Απόφαση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου  είναι να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ  καθώς η αναγνώριση της προσφοράς και της ηθικής είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα για την ομάδα που εκπροσωπεί τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Είναι βέβαιο πως θα επανέλθει σύντομα δυνατός και σε πλήρη αποκατάσταση από τον τραυματισμό του.

Το τελευταίο διάστημα προπονείται με τους συμπαίκτες του και σύντομα θα λάβει θέση «μάχης» στο απαιτητικό πρωτάθλημα της SL2.

Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

 

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad