Δυνατότητα φιλοξενίας στη θύρα 6 του Γεντί Κουλέ

Χανιά | 27 Δεκεμβρίου 2017, 16:17

Τη δυνατότητα να βρεθούν στις εξέδρες του Γεντί Κουλέ για το κρητικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ θα έχουν οι φίλαθλοι του ΑΟΧ/Κισσαμικού, καθώς όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, για το λόγο αυτό θα παραχωρηθεί η θύρα 6.

/Bella Pizza

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δεν έχει αντίρρηση να φιλοξενήσει τους Χανιώτες φιλάθλους και σε συνεννόηση με την αστυνομία, θα διατεθεί η θύρα 6 για το σκοπό αυτό», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα ο ΟΦΗ.

Αναλυτικότερα, η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Στη σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα τάξης του αγώνα ΟΦΗ-ΑΟΧανιά/Κισσαμικός που θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου στο Γεντί Κουλέ, για την 10η αγωνιστική της Football League, η πλευρά της ομάδας των Χανίων ζήτησε να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι της, που θέλουν να ταξιδέψουν από τα Χανιά, για το παιχνίδι.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δεν έχει αντίρρηση να φιλοξενήσει τους Χανιώτες φιλάθλους και σε συνεννόηση με την αστυνομία, θα διατεθεί η θύρα 6 για το σκοπό αυτό.

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας στην θύρα 6, θα μετακομίσουν είτε στην θύρα 9, είτε στην θύρα 8, για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad