Δυναμώνει κι άλλο με Παπαδάκη

Πανακρωτηριακός | 12 Ιουλίου 2017, 23:56

Σε μια αρκετά σημαντική μεταγραφική κίνηση -μία ακόμη- προχωρά ο Πανακρωτηριακός, ο οποίος ενισχύεται με την προσθήκη του Μανώλη Παπαδάκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ως γνωστόν, τη σεζόν που πέρασε αλλά και γενικώς τα τελευταία χρόνια, ο Παπαδάκης αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στη Σπάθα. Πρόκειται για μια μεταγραφή που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Ακρωτηρίου, που συνεχίζει να ενισχύεται με δυναμικό τρόπο εν όψει της καινούργιας σεζόν.

Η ανακοίνωση από την ομάδα του Πανακρωτηριακού έχει ως εξής:

«Στα κόκκινα και ο Παπαδάκης Μανόλης

Σε μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα μας, αφού ήρθε σε συμφωνία με έναν από τους σημαντικούς συντελεστές, της εξαιρετικής πορείας της Α.Π.Σ. Σπάθας Κολυμπαρίου, τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για τον Παπαδάκη Μανόλη, ο οποίος έχει αγωνιστεί επίσης σε Άρη Βουκολιών, ΔΑΑΟΧ ενώ αποτέλεσε μέλος της ομάδας του ΑΟ Χανιά που πέτυχε την ιστορική άνοδο στη Football League. Το Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το ποδοσφαιριστή Παπαδάκη Μανόλη και του εύχεται υγεία και κάθε προσωπική επιτυχία».

Mikel Chania Delivery