Δυναμικό ξεκίνημα με… τριάρα

Σπάθα Κρητικός Αστέρας | 4 Δεκεμβρίου 2016, 20:57

Αποφασιστική "εκκίνηση" στον φετινό όμιλο τίτλου έκανε η Σπάθα που πήρε εμφατική νίκη με 3-0 στο παιχνίδι με τον Κρητικό Αστέρα, στην 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.

Η Σπάθα μπήκε αποφασιστικά και μόλις στο 4’ μπήκε μπροστά στο σκορ με το τακουνάκι του Χρυσού που έκανε το 1-0 στο παιχνίδι.

Στο 20’ μάλιστα η Σπάθα έφτασε πολύ γρήγορα και σε δεύτερο τέρμα αυτή την φορά με τον Κοκάκη που πλάσαρε από κοντά για το 2-0.

Στο 75’ από το φάουλ του Παπαδάκη ο Κουλάκης πετάχτηκε μέσα στην περιοχή και υπέγραψε τη νίκη των γηπεδούχων (3-0).

Ο Κρητικός διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο πάνω στον Νικολακάκη, ενώ στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι χρησιμοποίησαν τέσσερα παιδιά γενν. του 2000.

Διαιτητής: Κασσελάκης

Βοηθοί: Βερυκάκης-Καντεράκη

Σπάθα (Βασίλης Κούτας): Χωραφάκης, Πολάκης, Ζογράφι, Μ. Παπαδάκης,Μοσχανάκης, Ζανής, Κουλάκης, Χρυσός (73’ Ντουντίγια), Αλκούρτι (65’ Μπαμπουνάκης), Χριστόπουλος (85’ Γεωργιλάς), Κοκάκης

Κρ. Αστέρας (Χρήστος Τραχανατζής): Γκαβρίλοβιτς, Τρικουνάκης, Νικολάου (46’ Ζούμας), Δασκαλάκης, Κοκκινιάς (55’ Χατζημαρινάκης), Χαραλαμπάκης (46’ Νικολακάκης), Βασιλείου, Μεγαλακάκης, Νικητόπουλος, Μαρκάκης, Ν. Ροκάκης

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana