Δυναμική παρουσία του Συνδέσμου Προπονητών στη Γ.Σ. της Ο.Π.Π.Ε.

Γενικά Θέματα - Τοπικό 3 Μαΐου 2016, 22:57

Η Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας πραγματοποίησε την Τρίτη (03/05) Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” είχε δυναμική παρουσία στο Συνέδριο, αφού εκτός του Βαγγέλη Πρόκου, που είναι γενικός γραμματέας της Ο.Π.Π.Ε., παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μανόλης Πηγουνάκης, ο γεν. γραμματέας Δημήτρης Ανθούσης και ο ταμίας Χρήστος Παπαδογιάννης.

geniki syneleysi oppe

Η ενημέρωση του Συνδέσμου για τη Γ.Σ. της ΟΠΠΕ:

Πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη συμμέτοχη και επιτυχία την Τρίτη 03 Μαΐου 2016 η Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση (συνέδριο) της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδόσφαιρου Ελλάδας σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Τις εργασίες του συνεδρίου παρακολουθήσαν εκπροσωπώντας τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδόσφαιρου Ν.Χανίων «Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ» οι: ΠΡΟΚΟΣ Ε. (Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο.Π.Π.Ε)                                                               ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ Μ (Πρόεδρος “ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ”), ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡ. (Ταμίας ” ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ”), ΑΝΘΟΥΣΗΣ Δ. (Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ “ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ”).

Η Γενική Συνέλευση διεξήχθη με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων .

Τις εργασίες της συνέλευσης άνοιξε Γ. Γραμματέας Ευάγγελος Πρόκος και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος Ηλίας Λογαράς, όπου ανέπτυξαν και παρουσίασαν το νέο καταστατικό και την πορεία της Ο.Π.Π.Ε.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και καθολική ψήφιση του νέου καταστατικού από τους συνέδρους που επισφράγισαν έτσι μια σημαντική τομή στην πορεία του σημαντικού φορέα εκπροσώπησης των προπονητών.

Αξίζει να τονισθεί η έντονη παρουσία του Συνδέσμου μας στη Γενική Συνέλευση όπου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μανόλης Πηγουνάκης διετέλεσε πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, ο Γραμματέας του Συνδέσμου Ανθούσης Δημήτριος διετέλεσε γραμματέας της Γενικής Συνέλευσης και ο Ταμίας Παπαδογιάννης Χρήστος υπεύθυνος γραμματειακής υποστήριξης, κάτι που αναδεικνύει για άλλη μια φορά την ενεργή συμμετοχή του “Παγκρήτιου” Συνδέσμου στα δρώμενα της ομοσπονδίας μας.

 

Rabona ad