Δυναμική παρουσία του ΝΟ Χανίων στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

Κανόε καγιάκ | 9 Σεπτεμβρίου 2023, 15:54

Με τη συμμετοχή του προπονητή, Μανώλη Αγγελάκη και τριών αθλητών του θα εκπροσωπηθεί ο ΝΟ Χανίων στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο για το άθλημα του ωκεάνιου καγιάκ.

KTEO Κρήτης

Το δελτίο Τύπου του ΝΟΧ:

Δυναμική θα είναι η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες για το άθλημα του ωκεάνιου καγιάκ, που θα φιλοξενηθούν στο Ηράκλειο.

Αυτό μαρτυρά η συμμετοχή τριών αθλητών του, όπου πρόκειται για τους Νικόλαο Διακάκη, Ευτυχία Αλεξανδράκη και Μαρινίκη Κουκλινού, αλλά και του προπονητή, Μανώλη Αγγελάκη ο οποίος θα λάβει μέρος ως ομοσπονδιακός.

Αν μη τι άλλο, αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον ΝΟ Χανίων ότι τρεις αθλητές του, αλλά και ο προπονητής του συμμετέχουν στην ελληνική αποστολή στο ωκεάνιο καγιάκ, η οποία θα εκπροσωπήσει την χώρα μας σε μια διεθνή διοργάνωση.

Ως ομοσπονδιακός συμμετέχει ο προπονητής του ΝΟ Χανίων, Μαν. Αγγελάκης.

Ο προπονητής στο τμήμα κανόε καγιάκ του ΝΟ Χανίων, Μανώλης Αγγελάκης, ο οποίος θα διατελέσει ομοσπονδιακός.

Εκτός από τους αθλητές του ΝΟ Χανίων την ελληνική αποστολή απαρτίζουν και οι αθλητές του ΝΟ Χαλκίδας, Νικόλαος Ρέντζι, Μαρκέλλος Πετρόπουλος και Ευτυχία Καμινάρη.

Η δράση είναι προγραμματισμένη για τις 15 Σεπτεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στον Καρτερό (Karteros Beach Sports Center, χώρος διεξαγωγής Venue 1).

Αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας κανόε καγιάκ, SUP και surfing, Ιωάννης Σκούρτης.

 

Synagogi

Rabona ad