Δυναμική… εκκίνηση στις μεταγραφές

Κορωνίδα | 7 Ιουλίου 2016, 20:55

Έναν γκολτζή από τα γήπεδα του Ρεθύμνου ενέταξε στο δυναμικό της η Κορωνίδα, που παράλληλα απέκτησε κι έναν Αποκορωνιώτη ποδοσφαιριστή.

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος, που πέτυχε την περασμένη σεζόν 14 γκολ με τη Δόξα Πλατανέ στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου, έπειτα από προσωπικές ενέργειες του προπονητή Παντελή Μπερικάκη θα φοράει τη φανέλα της Κορωνίδας.

giannopoulos koronida

giannopoulos koronida1

Παράλληλα αποκτήθηκε και ο Κώστας Τρούλος από τον Τιτάνα, που έχει αγωνιστεί ακόμα σε Περιβόλια, Ίκαρο και Ακρίτα.

troulos koronida

troulos koronida1

Οι ανακοινώσεις:

Ο ΑΣΑ ΚΟΡΩΝΙΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Γ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ από τη ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ ο οποίος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του προπονητή ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΠΕΡΙΚΑΚΗ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Επισκοπή, στη ΡΕΚΑΛ (Α’ Εθνική Σάλας) και στον ΠΑΟ Αλφάς.

Το Δ.Σ., το προπονητικό team και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ και του ευχόμαστε να εκπληρώσει τους στόχους του.

Η ομάδα μας ανκοινώνει επίσης την έναρξη της συνεργασίας με τον Αποκορωνιώτη ποδοσφαιριστή ΚΩΣΤΑ ΤΡΟΥΛΟ, ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα του γειτονικού ΤΙΤΑΝ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Περιβόλια, Ίκαρο Μουρνιών και Ακρίτα.

Κώστα καλώς όρισες στην οικογένεια της Κορωνίδας

 

Estrella

Rabona ad