Δυναμική… εκκίνηση στις ανανεώσεις

Πανακρωτηριακός | 21 Ιουνίου 2017, 11:24

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στον Πανακρωτηριακό, καθώς μετά την συμφωνία με τον προπονητή Μανόλη Πηγουνάκη, ακολούθησαν έξι σημαντικές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο λόγος για τους Στέφανο Βασιλομιχελάκη, Θανάση Μπαδιεριτάκη, Δημήτρη Παπακαστρήσιο, Βαλεντίνο Ξανθουδάκη, Κώστα Χριστουλάκη και Νίκο Βακαλουνάκη, που ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας του Πανακρωτηριακού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, όπου η ομάδα του Ακρωτηρίου διεκδίκησε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση του Πανακρωτηριακού αναφέρει τα εξής:

“Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει δυναμικά τον προγραμματισμό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ένα προγραμματισμό που στόχο θα έχει και πάλι την κατάκτηση κάποιου τροπαίου, χωρίς αυτό βέβαια να αποτελεί αυτοσκοπό. Για το λόγο αυτό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές: Βασιλομιχελάκη Στέφανο, Μπαδιεριτάκη Αθανάσιο, Παπακαστρήσιο Δημήτρη, Ξανθουδάκη Βαλεντίνο, Χριστουλάκη Κωνσταντίνο και Βακαλουνάκη Νίκο. Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας τους εύχεται πρώτα απ’ όλα υγεία και ευελπιστεί ότι μέσα από αυτή τη συνεργασία να ευοδωθούν παράλληλα με τους συλλογικούς και οι προσωπικοί τους στόχοι”.

Mikel Chania Delivery