ΔΣ λόγω Περιστερίου και… δοκαριών!

Super League 1 7 Φεβρουαρίου 2023, 21:06

Συνεδριάζει -μέσω τηλεδιάσκεψης- το διοικητικό συμβούλιο της Super League με μοναδικό θέμα τη ρύθμιση θεμάτων ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων.

Corgress Stagakis

Η απρόβλεπτη εξέλιξη στην προγραμματισμένη αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ, που δεν ξεκίνησε, οδηγεί τη Super League σε συνεδρίαση του ΔΣ το βράδυ της Τετάρτης (08/02, 20:10).

Η ενημέρωση του συνεταιρισμού αναφέρει σχετικά:

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, στις 20.10, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

– Ρύθμιση θεμάτων ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των επόμενων αγώνων του πρωταθλήματος Super League.

(*) Η ως άνω συνεδρίαση συγκαλείται με εφαρμογή της προθεσμίας σύγκλησης 24 ωρών, κατά το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του Συνεταιρισμού, λόγω εξαιρετικά επείγουσας περίπτωσης, καθώς το ως άνω ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα ενόψει των αγώνων των επόμενων αγωνιστικών και των επικρατουσών καιρικών συνθηκών.

digital2000
Nevrakis
pallas""

Rabona ad