Δροσάκης: Θα είναι αρνητικές οι επιπτώσεις…

Γ' Εθνική | 21 Ιανουαρίου 2021, 17:09

Για τις επιπτώσεις που θα έχει η διακοπή των πρωταθλημάτων στις ερασιτεχνικές κατηγορίες μίλησε μεταξύ άλλων στη σελίδα του Ρεθυμνιακού ο Μανώλης Δροσάκης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στη μέχρι τη διακοπή πορεία των “δελφινιών” κάνοντας λόγο για οργανωμένη και μαχητική ομάδα.

Αναλυτικά ο Ρεθυμνιακός αναφέρει τα εξής:

Εκτός των αγωνιστικών χώρων τον συνοδεύει πάντα ένα πλατύ χαμόγελο. Δείγμα του άριστου χαρακτήρα του. Μέσα από τις άσπρες γραμμές που το ορίζουν όμως τον διακρίνει ο δυναμισμός. Εκείνος που αποτελεί το βασικό στοιχείο της εικόνας του από την στιγμή που θα εισέλθει στον τάπητα της Σοχώρας για την πραγματοποίηση κάποιας προπόνησης του Ρεθυμνιακού, μέχρι και την στιγμή που θα αποχωρήσει εκτός ενός άλλου Κρητικού γηπέδου μετά το τέλος ενός επίσημου αγώνα των «κυανόλευκων». Ο έμπειρος με αμυντικογενή προσανατολισμό μέσος μας Μανώλης Δροσάκης αποτυπώνει με τον πιο «γλαφυρό» τρόπο την απόλυτη έννοια της ενέργειας ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, όταν ο φωτογραφικός φακός επιλέξει να απαθανατίσει κάποια προσπάθεια του. Και αυτό γιατί δεν θα «πολυσκεφτεί», αλλά ούτε και θα διστάσει να εκτελέσει ένα «άλμα στον Θεό», ή να βάλει τα πόδια του στην «φωτιά» προκειμένου ως «πρώτη γραμμή» αναστολής να προσφέρει μια «χείρα βοηθείας» στην οπισθοφυλακή της ομάδας μας. Έχει καταφέρει με αυτό τον τρόπο να «κερδίσει» πολλές από τις «μονομαχίες» που έδωσε με υψηλότερους, αλλά και πιο… ογκώδεις αντιπάλους τους αποδεικνύοντας ότι η φιλοτιμία μπορεί να σε οδηγήσει σε επιθυμητά αποτελέσματα.

Τώρα και έπειτα από την νέα διακοπή των πρωταθλημάτων, αναμένει τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του να βρεθούν ξανά σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους, ώστε να του δοθεί ξανά η ευκαιρία να δώσει έναν «τόνο» ενέργειας στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Μέχρι τότε ο Μανώλης Δροσάκης ξεκινώντας από την καταγραφή όλων εκείνων που συνέβησαν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στην Σοχώρα, αλλά και στους επίσημους αγώνες που πρόλαβε να δώσει ο Ρεθυμνιακός μας μεταφέρει την εικόνα των «δελφινιών» μέχρι και το νέο «λουκέτο» σε κάθε αθλητική δραστηριότητα στην Γ’ Ρθνική.

«Η πορεία της ομάδας μας μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος θεωρώ ότι ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία διατηρώντας τον βασικό περυσινό κορμό, ενισχυθήκαμε με νεαρούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές διατηρήσαμε αλλά και προσθέσαμε μέλη στο ικανό προπονητικό μας τιμ και νέα μέλη στην διοίκηση που αγαπούν τον Ρεθυμνιακό. Δημιουργήσαμε έτσι μια οργανωμένη και μαχητική ομάδα γεγονός το οποίο αναγνωρίστηκε και από τους αντιπάλους. Σημαντικό ρόλο στην εικόνα της ομάδας έπαιξε και το ιδανικό κλίμα που υπήρχε μεταξύ μας στα αποδυτήρια. Νικήσαμε σε 2 παιχνίδια με πολύ καλές εμφανίσεις , ενώ ηττηθήκαμε σε ακόμη 2 στις λεπτομέρειες και στα τελευταία λεπτά να και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δυναμικός μέσος μας, δίνοντας το «κλίμα», αλλά και την διάθεση που είχαν οι «κυανόλευκοι» για μια ακόμη καλύτερη αγωνιστική παρουσία στην δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στην συνέχεια ο Μανώλης Δροσάκης επισήμανε τις επιπτώσεις που θα έχει η νέα διακοπή στις ομάδες τους Κρητικού ομίλου αλλά και στα υπόλοιπα συγκροτήματα της μικρότερης ιεραρχικά κατηγορίας των Εθνικών μας πρωταθλημάτων.

 «Οι επιπτώσεις στην ομάδα μας όπως και σε όλο τον Κρητικό όμιλο θα είναι αρνητικές. Οι ομάδες έχουν χάσει τον ρυθμό τους διότι υπάρχει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από τις ομαδικές προπονήσεις και τους αγώνες», είπε με έμφαση ο 30χρονος παίκτης μας που έκλεισε τον «κύκλο» των δηλώσεων του, μεταφέροντας τις ευχές του προς όλους μας.

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο μια ευτυχισμένη χρονιά με υγεία και μια γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Το τέλος αυτής της κρίσης να μας βρει όλους μας πιο δυνατούς σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Μέχρι τότε να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών και να προσέχουμε», κατέληξε ο έμπειρος μέσος.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad