Δρικάκης: Η καλή ομάδα το “παίρνει” στο γήπεδο και όχι στα λόγια

Απόλλων | 15 Σεπτεμβρίου 2021, 21:23

«Κάθε χρόνο οι βλέψεις του Απόλλωνα είναι υψηλές, το ίδιο ισχύει και φέτος» τονίζει σε δηλώσεις του εν όψει της αφετηρίας της νέας χρονιάς ο Σταύρος Δρικάκης.

Ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα σημειώνει, μιλώντας στο athitiko πως η καλή ομάδα αποδεικνύεται στο γήπεδο και όχι στα λόγια πως είναι η καλύτερη, κάτι που καλείται να πράξει φέτος η δική του.

Παράλληλα, ο Δρικάκης αναφέρεται στην επιλογή του Αντώνη Συροκάκη για την θέση του προπονητή αλλά και το πώς κινήθηκε μεταγραφικά η ομάδα του.

«Κάθε χρόνο οι βλέψεις του Απόλλωνα είναι υψηλές, το ίδιο ισχύει και φέτος με ό,τι αυτό συνεπάγεται», τονίζει ο πρόεδρος του Απόλλωνα. «Νομίζω ότι έχουμε μια καλή ομάδα η οποία θα είναι διεκδικήτρια σε όλους τους στόχους που θέτει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το “παίρνει” στα λόγια. Τα πρωταθλήματα και όλοι οι τίτλοι κερδίζονται στο γήπεδο. Αυτό που ευχόμαστε όλοι εκτός από το να έχουμε υγεία, είναι το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει να μπορέσει να τελειώσει. Αυτό θέλω να πιστεύω».

Για την επιλογή Συροκάκη: «Ο Αντώνης είναι προσωπική επιλογή, είναι ένα παιδί που το εκτιμώ απεριόριστα παρόλο που μέχρι τώρα ήμασταν πάντα αντίπαλοι. Παρακολουθούσα την πορεία του στα δρώμενα του Αρη Σούδας το τελευταίο διάστημα και μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Αντιλήφθηκα ότι είναι κάτι που τον ενδιαφέρει και θέλει να προχωρήσει σε αυτό το πόστο. Ταιριάζουν τα χνώτα μας και δε νομίζω ότι ήταν κάτι δύσκολο να το αποφασίσουμε. Παραμένουν όμως και τα άλλα δύο άτομα του τεχνικού τιμ, ο Χρήστος Παπαδογιάννης που εκτός από προπονητής τερματοφυλάκων είναι και ο άμεσος συνεργάτης του Συροκάκη ενώ ο Νίκος Βρουβάκης θα είναι η τέταρτη χρονιά αυτή που ξεκινά στο πόστο του γυμναστή, έχοντας επιδείξει μέχρι τώρα πολύ καλή δουλειά. Σημειωτέον ότι στο πόστο του τεχνικού διευθυντή ορίσαμε τον περσινό μας προπονητή, τον Γιώργο Τσομπάνογλου, ο οποίος ουσιαστικά έχει αναλάβει το ρόλο όλης της οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό: «Ηταν επιθυμία και των παιδιών που πήραμε να έρθουν στον Απόλλωνα, όσο κι αν ακούγεται αυτό παράξενο, αλλά και επιθυμία δική μας να έρθουν αυτά τα παιδιά στον Απόλλωνα. Με πολλά από αυτά τα παιδιά είχαμε συζητήσει και πέρσι, ακολούθησαν όμως το δρόμο της Γ’ Εθνικής. Φέτος για προσωπικούς τους λόγους δεν μπορούν ν’ ακολουθήσουν αυτή την κατηγορία και έτσι εξελίχθηκε πιο εύκολα η απόκτηση τους και το να έρθουν σ’ εμάς».

 

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad