Δραπέτευσε από τις Μουρνιές η ΑΕ Κυδωνίας

Μινώταυρος ΑΕ Κυδωνίας | 5 Μαρτίου 2023, 17:58

Με τη νίκη (0-2) κατάφερε να δραπετεύσει από τη δύσκολη έδρα των Μουρνιών σε βάρος του Μινωταύρου η ΑΕ Κυδωνίας.

Oinolatris

Η ομάδα του Γιώργου Ριτζάκη συνεχίζει έτσι την εξαιρετική της πορεία, παραμένοντας σταθερά στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σκόραραν οι φιλοξενούμενοι τα δύο τέρματα τους, κάτι που συνέβη με τον Κουρομιχελάκη στο 56’ και τον Πλατινάκη στο 86ο λεπτό.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες και να πλησιάζουν στο γκολ, με τον Μινώταυρο να έχει μία καλή ευκαιρία επίσης αμέσως μετά το 0-1 με τον Περδικάκη, που δε βρήκε όμως στόχο.

Η ομάδα των Μουρνιών δεν καταφέρνει έτσι να κερδίσει για 4η συνεχόμενη αγωνιστική, έχοντας σε αυτό το διάστημα να κερδίσει 2 βαθμούς.

Διαιτητής: Χρυσός. Βοηθοί: Ψιλιτέλης – Βαλεντάκης

Μινώταυρος (Βασίλης Κούτας): Καλοριζικάκης, Δαμανάκης, Σούλκε, Χατζής (74’ Κούτσικος), Θάνος, Νταγιάκος (74’ Λαβράνος), Γιαννακίδης (85’ Αλεξάκης), Περδικάκης, Ανδρουλάκης (67’ Πρέζια), Μαξίμ, Ξεκουκουλωτάκης (46’ Σεληνιωτάκης)

ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Ριτζάκης): Βροντάκης, Λεφάκης, Κοκολάκης (58’ Γιακουμάκης), Σοφούλης, Τρικουνάκης, Κοντορινάκης (58’ Κοπάτσι), Πλατινάκης, Μαθιουδάκης, Κουρομιχελάκης, Μπούκης (69’ Παρασκευούδης), Μάστορας (74’ Μήτρου)

Estrella
Oneirochora
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad