Δραματικές εξελίξεις με Μανούσο – Η εντολή που παράκουσε

Πλατανιάς | 3 Μαΐου 2017, 11:03

Δραματικές διαστάσεις λαμβάνει το θέμα με τις δηλώσεις του Γιώργου Μανούσου. Σύμφωνα με τα σημερινά "Χανιώτικα Νέα", ο 29χρονος επιθετικός παράκουσε την οδηγία που είχε δοθεί από τον πρόεδρο να μη μιλήσει κανείς ύστερα από το ντόρο που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις Μπανανά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Υπενθυμίζεται ότι η αρχή έγινε με τον Καρυπίδη και στη συνέχεια ακολούθησε ο Μπανανά λέγοντας εντελώς άλλα πράγματα από αυτά που είπε ο συμπαίκτης του για το τι έγινε στο γήπεδο “Καραϊσκάκη” στο ματς με τον Ολυμπιακό. Μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα παρενέβη ο Μανώλης Μαθιουλάκης ο οποίος καθ’ εντολή του απαγόρευσε στους παίκτες να ξαναμιλήσουν. Εντούτοις, αυτή την εντολή δεν ακολούθησε ο Μανούσος που βγήκε και μίλησε σε μέσο ενημέρωσης λέγοντας αυτά που είπε.

Σήμερα, επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας ότι ο Μανούσος δέχτηκε σκληρά πυρά στο περιθώριο της προπόνησης που έγινε την Τρίτη στο Μάλεμε από τον Μανώλη Μαθιουλάκη, με αποτέλεσμα η θέση του στην ομάδα και παρότι έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο να είναι επισφαλής. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά ο κ. Μαθιουλάκης ήταν πυρ και μανία με τον Μανούσο, αγνώριστος σε σχέση με το πώς ήταν συνήθως και ειδικότερα απέναντι στους παίκτες! Για άλλους, ο Μανούσος έχει “τελειώσει” ήδη, σε μια εξέλιξη σίγουρα πάρα πολύ άσχημη.

Σε πρώτη φάση πάντως, ο Μανούσος, έχει κληθεί να απολογηθεί, με τον Πλατανιά στην ανακοίνωση που έχει εκδώσει να σημειώνει τα εξής για το συγκεκριμένο θέμα: «Σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μανούσο, επειδή αθέτησε συγκεκριμένες και ρητές εντολές της διοίκησης αναφορικά με τις δημόσιες τοποθετήσεις παικτών για το εν λόγω παιχνίδι, κλήθηκε άμεσα σε απολογία».

Estrella
Auto KCS