Δρακόπουλος: Πρώτος στόχος η παραμονή

Χανιά | 15 Νοεμβρίου 2016, 19:52

Ο τεχνικός του Α.Ο.Χανιά, Αντώνης Δρακόπουλος μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για θέματα που ενδιαφέρουν την ομάδα.

 

Αναφέρθηκε στον στόχο της παραμονής στην κατηγορία, αλλά και στο γηπεδικό πρόβλημα που συνεχίζει να ταλανίζει τον Νομό Χανίων.

Αναλυτικά:

Περί αγωνιστικής απραξίας: «Δεν είναι εύκολο σίγουρα. Οι ίδιοι οι παίκτες επηρεάζονται. Το μόνο που μπορούμε είναι να δείχνουμε καλή διάθεση για να φύγει το άγχος και ο προβληματισμός και μέσω των φιλικών να έχουμε ένα ρυθμό. Δεν θα βρεθούμε, βέβαια, ποτέ σε αγωνιστική κατάσταση, γιατί ελάχιστοι στα φιλικά θα δώσουν το 100%, όπως στα επίσημα».

Σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος: «Μακάρι να είχαμε ενημέρωση. Δεν ξέρουμε κάτι συγκεκριμένο. Άλλος λέει 27 Νοεμβρίου, άλλος ότι θα ξεκινήσουμε με την 3η αγωνιστική και άλλος με την 5η. Προσανατολιζόμαστε κι εμείς να δώσουμε ένα φιλικό την Τετάρτη αν δεν έχουμε πρωτάθλημα την Κυριακή».

Όσον αφορά στο θέμα του γηπέδου: «Η κολόνια αυτή κρατάει χρόνια. Υπάρχει σύγκρουση μεταξύ του ΑΟΧ και του Πλατανιά. Το θέμα είναι ότι δεν το έχουμε βιώσει τόσο πολύ με το πρωτάθλημα. Στις 19 του μηνός θα ανοίξουν τα Περιβόλια και ο Πλατανιάς αν όλα πάνε καλά θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό. Θα θέλαμε στην προετοιμασία να δώσουμε περισσότερα φιλικά στο γήπεδο. Υπάρχει θέμα, ποιος θα το συντηρεί, ποιος θα το πληρώνει, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτό το τρυπάκι».

Για τον στόχο του ΑΟΧ: «Προσπαθήσαμε το καλοκαίρι και δημιουργήσαμε μία ομάδα με 22 νέους παίκτες, οι οποίοι δεν είχαν παίξει ούτε μία φορά μεταξύ τους. Μας ευνόησε η καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος. Πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή. Από εκεί και πέρα με κάποιες προσθήκες που θα κάνουμε τον Ιανουάριο θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε πιο εύκολη. Όσο ψηλότερα πάμε, τόσο το καλύτερο».

Estrella
/psiloritischania