Δρακόπουλος: Πολύ σημαντική η πρεμιέρα του Κυπέλλου

Χανιά | 29 Σεπτεμβρίου 2016, 12:22

Ο προπονητής του Α.Ο.Χανιά Αντώνης Δρακόπουλος (που παρεπιπτόντως έχει ζήσει από κοντά τις μάχες με τον Πλατανιά, σε επίπεδο περιφερειακού πρωταθλήματος) έκανε το δικό του σχόλιο για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος.

/Bella Pizza

Ο κόουτς του ΑΟΧ τόνισε ότι πολύ σημαντική είναι η πρεμιέρα με την Σπάρτη, σε οτι αφορά την εξέλιξη της πορείας της ομάδας του στο θεσμό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Δρακόπουλου στο επίσημο site:

Ο θεσμός του κυπέλλου κρύβει πάντα εκπλήξεις. Αναμφισβήτητα το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους αγώνες σαν μία μεγάλη γιορτή. Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και φυσικά οι παίκτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες μέσα από αυτά τα παιχνίδια. Τη δυναμική του Ολυμπιακού, όλοι τη γνωρίζουμε.  Νομίζω ότι και να πούμε είναι περιττό.

Ο Πλατανιάς έχει δείξει τη δυναμική του και δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή. Η Σπάρτη είναι μία καινούργια  
ομάδα και η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πολλά. Την είδαμε όμως με τον Παναιγιάλειο όπου στο ένα από τα δύο παιχνίδια νίκησε 4-0. Σίγουρα θα έχουμε συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες μέχρι τις 25 του Οκτωβρίου που παίζουμε στην έδρα τους. Η πρώτη αγωνιστική είναι πάρα πολύ σημαντική για τη συνέχεια στο θεσμό.

Τα άλλα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Πλατανιά είναι εντός έδρας και περιμένουμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, σε μία μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad