Δρακόπουλος: Καταστροφικό ξεκίνημα, πολλά λάθη

Χανιά | 6 Νοεμβρίου 2016, 19:44

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα ήταν ο Αντώνης Δρακόπουλος μετά το 0-2 από τον Αγροτικό Αστέρα το απόγευμα στο Ρέθυμνο.

Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά στάθηκε στα σοβαρά ατομικά λάθη του Ρούνιτς (χωρίς πάντως να τον κατονομάσει), αλλά και στο καταστροφικό ξεκίνημα. Δεν παρέλειψε πάντως να μοιράσει συγχαρητήριας τους παίκτες του για την προσπάθειά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη  Δρακόπουλου: “Δυστυχώς για μια ακόμη φορά μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο, καταφέραμε να κάνουμε τρία ατομικά λάθη και να δεχτούμε δυο γκολ. Ήταν καταστροφικό για μας. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία προερχόταν από καλό αποτέλεσμα. Πριν καλά – καλά πατήσουμε στο γήπεδο, χάναμε 0-2. Ευτυχώς όμως, δεν δεχθήκαμε το πέναλτι και είχαμε κάποιες ελπίδες. Θεωρώ ότι με την αλλαγή που κάναμε, ανεβήκαμε και κάναμε κάποιες ευκαιρίες, πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο.

Στο δεύτερο είπαμε να μην δεχτούμε γκολ αλλά ο αντίπαλος ήταν καλά οργανωμένος και σταθήκαμε άτυχοι. Μπορεί να φανεί οξύμωρο αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν πολύ δύσκολο να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας και τουλάχιστον αυτό το καταφέραμε. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια και το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που έχουμε. Γνωρίζουμε το πρόβλημα στο γκολ που έχουμε και πρέπει να βρούμε λύσεις.

Πρώτα να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι πίσω και μετά να πετύχουμε κάποιο γκολ. Θέλω να πω ξανά, ότι η ομάδα είναι καινούργια και ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το παιχνίδι στο Αίγιο. Σίγουρα δεν ήμασταν στην έδρα μας αλλά είτε εδώ, είτε στα Περιβόλια, όταν κάνεις τέτοια λάθη, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις”.

Από την άλλη ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα Νίκος Νεντίδης δήλωσε: “Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Θα πω ότι ευνοηθήκαμε από τα προσωπικά λάθη των αντιπάλων. Προηγηθήκαμε 2-0 και νομίζαμε όμως ότι τελείωσε το παιχνίδι. Στη συνέχεια τα Χανιά πήραν τον έλεγχο και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και ήμασταν οργανωμένοι στην άμυνα. Είχαμε πει από πριν, ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, είχαμε δει και το ματς της Σπάρτης. Είχα προειδοποιήσει τους παίκτες μου για τις δυσκολίες. Επίσης, είναι πολύ επικίνδυνο, να εφησυχάζεσαι όταν Προέρχεσαι από μεγάλη νίκη. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε”.

Estrella
/psiloritischania