Δρακόπουλος: Κάνουμε μια προσπάθεια από το μηδέν

Χανιά | 13 Αυγούστου 2016, 2:58

Πρώτες δηλώσεις από τον Αντώνη Δρακόπουλο μετά την επιστροφή του στον Α.Ο. Χανιά, τον οποίο χαρακτήρισε σαν την… πρώτη αγάπη που δεν ξεχνιέται.

Σύμφωνα με όσα είπε, πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης ο τεχνικός του ΑΟΧ: «Να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν πίστευε ότι η ομάδα θα ξεκινήσει. Κάνουμε μια προσπάθεια από το μηδέν και θέλουμε αρκετή δουλειά, υπομονή και να είναι δίπλα μας με κατανόηση ο κόσμος».

Σε ερώτηση από τη ΝΕΑ Τηλεόραση για το ότι είναι γενικότερα αγαπητός στα Χανιά και αν αυτό θα βοηθήσει την ομάδα για να έχει μια πιο ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα, απάντησε: «Αγαπητός -σε ευχαριστώ καταρχήν που το λες- για άλλους μπορεί να είμαι, για άλλους μπορεί να μην είμαι, το θέμα είναι ότι είμαι επαγγελματίας. Είναι η πρώτη ομάδα που ξεκίνησα την καριέρα μου ως πρώτος προπονητής και αυτό θεωρώ ότι είναι όπως την πρώτη σχέση ας πούμε, που δεν ξεχνιέται, παραμένει πάντοτε η αγάπη. Το θέμα είναι ότι είναι δύσκολο. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και λέω πάλι ότι το μυστικό είναι μόνο η δουλειά. Δουλειά και πάλι δουλειά για να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα και κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά».

Για το αν είναι αντίπαλος ο χρόνος: «Σίγουρα ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας. Βέβαια υπάρχει χρόνος όσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι και το Κύπελλο το οποίο είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμείς έχουμε ένα στόχο, πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα και αυτό είναι που θα κοιτάξουμε να κάνουμε».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad