Δρακόπουλος: Εμπειρίες μέσα από το Κύπελλο – Αποστολή για Σπάρτη

Χανιά | 26 Οκτωβρίου 2016, 13:27

Ο Α.Ο.Χανιά ολοκλήρωσε την Τετάρτη (26/10) το πρωί την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου με αντίαπλο την Σπάρτη που θα γίνει στη λακωνική πόλη.

Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων δεν υπολογίζει στους Ζόρο και Κοζάκη ενώ στην αποστολή για το παιχνίδι αυτό (όπως και για εκείνο με τον Παναιγιάλειο) πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή του ΑΟΧ αποτελείται από τους:

Αθανασίου, Ρούνιτς, Ηρακλή, Δαμιανάκη, Ζέρη, Τσουκάνη, Φουρλάνο, Γκεμίση, Μάνιας, Σταματή, Λύρα, Βαρούχα, Αποστολόπουλο, Θεολόγου, Μαργαρίτη, Σιάννη, Ντούμο, Λάλι, Παρασκευόπουλο και Νικολόπουλο.

Drakopoulos

Δηλώσεις Δρακόπουλου

Στο μεταξύ, ο τεχνικός του ΑΟΧ Αντώνης Δρακόπουλος έκανε δηλώσεις με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση με την Σπάρτη. Ο ίδιος θεωρεί πολύτιμα τα ματς Κυπέλλου αφού η ομάδα του μπορεί να αποκομίσει πολλές εμπειρίες:

“Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας. Ξεκινάμε δηλαδή τις υποχρεώσεις μας απο το θεσμό του κυπέλλου. Σίγουρα στον όμιλο μας υπάρχουν τα αδιαφιλονίκητα φαβορί αλλα εμείς, μέσα απο αυτό το θεσμό, θα κοιτάξουμε να αποκτήσουμε εμπειρίες. Έχουμε μπροστά μας τώρα το παιχνίδι με τη Σπάρτη, η οποία έχει δώσει ήδη δυο επίσημα παιχνίδια.  

Χωρίς να είναι ο σκοπός μας το κύπελλο, θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι 
μας και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορουμε”.

 

Estrella
/psiloritischania