Δρακόπουλος: Είχαμε μια πληροφορία το πρωί ότι θα παίξουμε στα Περβόλια

Χανιά | 14 Σεπτεμβρίου 2016, 22:17

Ο Αντώνης Δρακόπουλος ρωτήθηκε για το... σήριαλ με την έδρα του φιλικού αγώνα της ομάδας του με τον Κισσαμικό, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις. Οσο για το ματς, είπε ότι ο ΑΟΧ παρουσίασε δυναμισμό και ειδικότερα στο β’ ημίχρονο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

/Bella Pizza

Σύμφωνα με όσα είπε ο τεχνικός του ΑΟΧ: «Το θέμα του γηπέδου είναι καθαρά θέμα του Δήμου. Είχαμε μια πληροφορία το πρωί ότι θα μας δώσει το γήπεδο, μετά κάποια πράγματα άλλαξαν κι έτσι ήρθαμε στη Μ. Ελιά για να κάνουμε το φιλικό παιχνίδι, να γίνει μια καλή προπόνηση και να μη χάσουμε τη μέρα. Οσον αφορά το παιχνίδι, πραγματικά το γήπεδο δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αυτό όμως είναι και για τις δύο ομάδες. Εμείς προσπαθήσαμε να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι και νομίζω ότι τα καταφέραμε, παρότι είχαμε 4 παίκτες που ήρθαν αυτή την εβδομάδα, έχοντας κάνει 3-4 προπονήσεις, όπως ο Θεολόγου, ο Σιάννης και ο Ρούνιτς. Πιστεύω ότι είχαμε δυναμισμό και παίξαμε καλή μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από μία ομάδα που είναι πιο έτοιμη από εμάς, έχοντας ξεκινήσει πιο νωρίς. Πιστεύω ότι ήμασταν σχεδόν ισοδύναμοι. Θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί, θα μπορούσε να έχει προηγηθεί και ο Κισσαμικός,  αν και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εμείς τις φάσεις για να ανοίξουμε το σκορ».

Για το αν είναι υπέρ για τον ΑΟΧ ότι θα καθυστερήσει λογικά η έναρξη του πρωταθλήματος: «Σίγουρα είναι υπέρ για την ομάδα προκειμένου να δουλέψουμε περισσότερο και να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι. Από την άλλη, έχοντας κληρωθεί να ξεκινήσουμε με το Αίγιο που και όπου ξεκίνησε ακόμη πιο αργά από μας, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι υπέρ μας να παίξουμε με μια πιο ανέτοιμη ομάδα ή να περιμένουμε να ετοιμαστούμε κι εμείς καλύτερα, αλλά να ετοιμάζεται κι ο αντίπαλος. Μακάρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα γιατί υπάρχουν ομάδες που κάνουν ήδη δύο μήνες προετοιμασία και θεωρώ ότι τα παιδιά αρχίζουν και εκνευρίζονται».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad