Δρακόπουλος: Ακόμα δεν έχουμε μπει στους ρυθμούς που θα έπρεπε

Χανιά | 4 Σεπτεμβρίου 2016, 22:13

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την προσπάθεια της ομάδας του και ειδικότερα στο α' ημίχρονο όπου είχαν και αρκετές ευκαιρίες για γκολ παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του ΑΟΧ, Αντώνης Δρακόπουλος που μεταξύ άλλων έκανε λόγο για δύο ακόμα μεταγραφές.

Υπενθυμίζεται ότι η διορία των μεταγραφών εκπνέει την Παρασκευή 9 του μήνα, οπότε το πλαίσιο είναι αν μη τι άλλο… σφικτό.

Οι δηλώσεις από τον Δρακόπουλο έχουν ως εξής: «Είμαστε στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας, καθώς ξεκινήσαμε αργά όπως γνωρίζετε. Παίξαμε με μία ομάδα η οποία σε 7 μέρες μπαίνει στο πρωτάθλημα και σαφέστατα είναι πιο έτοιμη από μας. Στο α’ ημίχρονο είδα κάποια… πραγματάκια, αυτά που δουλεύουμε τόσο καιρό. Τα παιδιά είχαν διάθεση και τρεξίματα, αλλά είναι λογικό στο β’ ημίχρονο να υπάρχει κούραση. Τα πόδια είναι βαριά, έπρεπε να δω και κάποια άλλα παιδιά, κάποια παιδιά που έχουμε στην ομάδα και προέρχονται από την Κ20. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που υπήρχε και θεωρώ ότι σιγά-σιγά θα πάμε καλύτερα»

Για το τι λείπει αγωνιστικά από τον ΑΟΧ: «Όσο περνάει ο καιρός δουλεύουμε περισσότερο, αλλά δεν έχουμε μπει ακόμα στους ρυθμούς που θα έπρεπε και αυτό είναι φυσιολογικό. Αγωνιστικά περιμένουμε μία ενίσχυση ακόμα στα μετόπισθεν και μία μεσοεπιθετικά. Θεωρώ ότι αν γίνει αυτό η ομάδα θα παρουσιάσει άλλο πρόσωπο, θα είναι ακόμα πιο δυνατή και θα έχει περισσότερες λύσεις».

Για την κλήρωση: «Περιμένουμε τα πρώτα παιχνίδια να είναι περισσότερο βατά. Λογικό είναι ότι θα παίξουμε με όλες τις ομάδες, αλλά καλό είναι να αποφύγουμε μία σειρά παιχνιδιών, να μη μας τύχουν σερί δηλαδή η Λαμία, ο ΟΦΗ, ο Άρης ή τα Τρίκαλα, να έχουμε μια πιο βατή κλήρωση, γιατί ξεκινήσαμε αργά και είμαστε ακόμα στο στάδιο προετοιμασίας. Τα παιδιά που θα έρθουν θέλουν χρόνο για να μπουν και να συνηθίσουν, οπότε καλό θα είναι να έχουμε ένα πιο βατό πρόγραμμα στο ξεκίνημα».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania