Δουβαλίδης: «Να ολοκληρώσω τον αγώνα υγιής»

Στίβος | 1 Μαρτίου 2023, 18:42

Το πρωί του Σαββάτου (04/03, 10:20) ρίχνεται στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου ο αθλητής του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος κρατά χαμηλούς τόνους.

KTEO Κρήτης

Ο Δουβαλίδης είναι το μόνο μέλος της Ελληνικής ομάδας που συμμετείχε πριν από 11 χρόνια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στο ίδιο στάδιο.

Ο έμπειρος αθλητής του “Βενιζέλου” θα συμμετάσχει σε ένα ακόμη μεγάλο γεγονός και παρά το πρόβλημα τραυματισμού πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό.

Ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων (και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο) είχε την ευκαιρία να κάνει την Τρίτη (28/02) την πρώτη του προπόνηση στην Τουρκία, στο κλειστό μπάσκετ που βρίσκεται δίπλα από το Atakoy Arena και θα λειτουργήσει ως χώρος προθέρμανσης.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ ο Κώστας Δουβαλίδης λίγες ώρες πριν συμμετάσχει σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση:

«Να είμαι καλά να τελειώσω υγιής αυτό είναι που θέλω. Δεν μπορώ να προβλέψω πως θα εξελιχθεί ο αγώνας, λόγω της κατάστασης. Πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τραυματίστηκα κι έτσι τα πράγματα είναι ρευστά. Ο κύριος στόχος μου είναι να ολοκληρώσω τον αγώνα μου υγιής.»

manolikakis

Rabona ad