«Δουλεύουμε σαν μία επαγγελματική ομάδα»

Αστέρας Μανολιόπουλου | 2 Σεπ 2016, 17:35

Για τις συνθήκες που συνάντησε στον Αστέρα και τους στόχους που θα έχει τη νέα σεζόν η ομάδα μίλησε στο athlitiko.gr ο Χρήστος Παπαδογιάννης.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής τόνισε ότι η διοίκηση της ομάδας του Μανολιόπουλου έχει αλλάξει τη νοοτροπία της και η ομάδα πλέον δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιλογή του να πάει στον Αστέρα και για τους στόχους της ομάδας: «Εγώ θεωρώ ότι αυτό που γίνεται φέτος στον Αστέρα, απ’ ό,τι ξέρω και από ό,τι ακούω από τους ανθρώπους της ομάδας αρκετό καιρό. Η αλήθεια είναι πήγα εκεί χωρίς να το έχω φέτος στις βλέψεις μου, αλλά τελικά πάντα κάτι γίνεται για να ξεκινήσει κάτι. Είμαι ευχαριστημένος με την προετοιμασία και με αυτό που γίνεται. Η διοίκηση έχει αλλάξει τη νοοτροπία της και δουλεύουμε νομίζω σε πάρα πολύ καλό ρυθμό, σαν μία επαγγελματική ομάδα. Το πού θα φτάσουμε αυτό θα φανεί μέσα από τη δουλειά. Προσπαθούμε να γεμίσουμε με 1-2 παίκτες το ρόστερ για να έχουμε δύο ισάξιες ενδεκάδες και από εκεί και πέρα δουλεύοντας μέρα με τη μέρα θεωρώ ότι θα παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο. Τα παιδιά από τον Άρη Βουκολιών ξέρουν τον τρόπο της δουλειάς μου και τα άλλα παιδιά που έχουμε ενσωματώσει είναι αρκετά καλά και είμαστε σε καλό δρόμο. Θα δούμε τώρα με το Κύπελλο, γιατί έχουμε παίξει μόνο δύο φιλικά, να προσπαθήσουμε να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα και από εκεί και πέρα θα δούμε και τα επόμενα παιχνίδια σαν Κύπελλο, αλλά και σαν φιλικό για να “δέσουμε” την ομάδα μας».

Για το αν το Κύπελλο αποτελεί έναν στόχο για τον Αστέρα ώστε να διακριθεί στη διοργάνωση: «Βέβαια, νομίζω ότι  έτσι όπως είναι το Κύπελλο, εκτός από τον Αστέρα ενδιαφέρει και όλες τις ομάδες. Εγώ περνάω τη νοοτροπία ότι κι εμείς πρέπει να είμαστε στο Κύπελλο τουλάχιστον σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Όχι ότι θα αφήσουμε ό,τι άλλο είναι στον δρόμο μας, αλλά το Κύπελλο έτσι όπως είναι σαν θεσμός νομίζω ότι όλες οι ομάδες πρέπει να έχουν στόχο να προχωρήσουν μέχρι τον τελικό».

 

karta antonis garden

Rabona ad