Δουλειά και… ενίσχυση

Χανιά | 27 Σεπτεμβρίου 2020, 13:10

Τα Χανιά έχουν ακόμη… δρόμο να διασχίσουν μέχρι να είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Δόξα Δράμας.

planakis

Παρότι δεν μπορεί να βγάλει κάποιος συμπεράσματα από τα φιλικά κόντρα σε ομάδες Γ’ Εθνικής, μιας και δεν υπήρχε και η δυνατότητα να τα δει ο κόσμος, φαίνεται ότι σε πρώτη φάση το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη τα βρίσκει… σκούρα στο στάδιο της προετοιμασίας του από αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας. Από τη μία τα πόδια μοιάζουν “βαριά” ακόμα, από την άλλη φαίνεται να λείπουν μερικές… πινελιές ακόμη από το ρόστερ της ομάδας.

Βέβαια ο έμπειρος προπονητής δεν έχει ακόμα την ευκαιρία να διαχειριστεί όλο του το ρόστερ αφού όπως φαίνεται έχουν παρουσιαστεί κάποια προβλήματα τραυματισμών (για τα οποία αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στο athlitiko ο Παύλος Μυροφορίδης). Εκτός στο φιλικό με τον ΠΟΑ ήταν οι Ουνγιαλίδης, Τριανταφυλλάκος, Κάρλος, ενώ παραμένει εκτός δράσης από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε το καλοκαίρι του 2019 στην προετοιμασία της ομάδας στα 3-5 Πηγάδια ο Ζιαμπάρης. Παράλληλα τις επόμενες ημέρες αναμένεται η επιστροφή στα Χανιά του Σουντουρά, στον οποίο ποντάρει πολλά η χανιώτικη ομάδα, αφού είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις σε διάφορες θέσεις, αλλά και η άφιξη του Λούκας Μπραμπίγια, από τον οποίο επίσης περιμένουν πολλά στην οργάνωση του παιχνιδιού οι “μπλε”.

Γενικότερα στο θέμα της ενίσχυσης τα Χανιά έχουν στόχο την “τόνωση” της μεσοεπιθετικής γραμμής τους. Είναι ενδεικτικό ότι μοναδικός “καθαρός” φορ είναι ο Διαμαντόπουλος, αν και ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει δοκιμάσει ως τώρα στη θέση αυτή και τους Κάσσο, Γιάκο.

karta antonis garden
/psiloritischania