Δόξα Δράμας: Ποιος… Εργοτέλης; Τσικνοπέμπτη!

Super League 2 4 Μαρτίου 2021, 22:36

Με ρεπό και εδέσματα τίμησαν την Τσικνοπέμπτη οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας, οι οποίοι απόλαυσαν ρεπό λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση στο Παγκρήτιο στάδιο.

Η διοίκηση της Δραμινής ΠΑΕ ετοίμασε μία μικρή γιορτή ένεκα της ημέρας με τον φροντιστή της ομάδας σε ρόλο μάστερ σεφ! Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

«Ρεπό είχε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας καθώς ο Θανάσης Κολιτσιδάκης έκρινε πως σε συνδυασμό με την σημερινή γιορτή της Τσικνοπέμπτης θα ήταν χρήσιμη μια ημέρα ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές που παρουσιάζονται ιδιαίτερα καταπονημένοι από το συνεχόμενο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Με την ευκαιρία η Διοίκηση της ΠΑΕ φρόντισε να ετοιμάσει μία μικρή γιορτή. Αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος στο αθλητικό κέντρο Νικοτσάρας Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητές και μέλη της ομάδας μας απόλαυσαν τα εδέσματα, τα οποία ανέλαβε να ψήσει ο φροντιστής της ομάδας Μίλτος Αθανασιάδης.

Παράλληλα ένας ακόμη ποδοσφαιριστής είχε την τιμητική του καθώς ο Άντερσον γιόρτασε τα γενέθλιά του και η ΠΑΕ του επιφύλασσε όπως συνηθίζει έκπληξη με τούρτα, την οποία του πρόσφερε ο Βάντερσον!

Για μία ακόμη φορά έγινε αντιληπτό πως το κλίμα στην φετινή χρονιά είναι άριστο και πως άπαντες ως οικογένεια, ακόμη και μετά από κακό αποτέλεσμα καταφέρνουν να παραμένουν ενωμένοι και δυνατοί.

Αύριο το πρωί είναι το επόμενο ραντεβού εκ νέου στο Νικοτσάρας μία ημέρα πριν το ταξίδι μέσω Αθηνών για το Ηράκλειο για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania