Δόθηκαν τα έσοδα του φιλικού ΑΟΧ-Κισσαμικός στην ΕΛΕΠΑΠ Xανίων

Football League | 5 Οκτωβρίου 2016, 17:47

Πιστοί στη δέσμευσή τους, Α.Ο.Χανιά και Κισσαμικός, παρουσία και της ΕΠΣ Χανίων, βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (5/10) στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων για να παραδώσουν την επιταγή με τα χρήματα από τα έσοδα του μεταξύ τους φιλικού αγώνα, προ ολίγων ημερών.

 

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΟΧ έδωσε το “παρών” ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ανδρέας Φυντικάκης, εκ μέρους του Κισσαμικού ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης και εκ μέρους της ΕΠΣ Χανίων ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Κοτζαμιχάλης.

Η ενημέρωση από τον ΑΟΧ:

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν, η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά, η ΠΑΕ Κισσαμικός και η Ε.Π.Σ. Χανίων.

Αντιπροσωπεία των δυο ομάδων, καθώς και της Ένωσης, επισκέφθηκαν την ΕΛΕΠΑΠ, προκειμένου να δώσουν τα έσοδα που είχαν υποσχεθεί, απο την τελευταία φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Α.Ο.Χ και του Κισσαμικού.

Τον Α.Ο.Χ. εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Φυντικάκης Ανδρέας, τον Κισσαμικό ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ξηρουχάκης Γεώργιος, ενώ το παρών έδωσε επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων και πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας Κοτζαμιχάλης Μιχάλης.

“Είμαστε πολυ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ γι αυτόν το σημαντικό σκοπό. Θα κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας, προκειμένου να έρθουμε ξανά και μάλιστα σύντομα. Είτε με κάποιες εκδηλώσεις, είτε με νέο φιλικό παιχνίδι, για να ενισχύσουμε την προσπάθεια που κάνετε”, δήλωσε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη του Α.Ο.Χ. Φυντικάκης Ανδρέας.

“Είχαμε πει, ότι τα έσοδα απο το φιλικό θα τα δώσουμε για έναν σημαντικό σκοπό. Έτσι, οι δυο ομάδες αποφασίσαμε να τα προσφέρουμε στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων και θελουμε να σας συγχαρούμε που βοηθάτε ολα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλα και τις οικογένειες τους. Είναι πολυ σημαντικό το έργο που επιτελείτε και για μας αυτή η κίνηση είναι ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Κισσαμικού Ξηρουχάκης Γεώργιος.

Απο την πλευρά της, η υπεύθυνη της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων Μάγκυ Αρσενίου-Μανουσέλη, ανέφερε: “Ευχαριστούμε παρά πολυ για την κίνηση αυτή. Είναι πολυ όμορφο να ενώνεται ο αθλητισμός με την αλληλεγγύη, είναι σημαντικό να ενώνονται άνθρωποι απο διαφορετικούς χώρους, να δείχνουν πως μπορούν να συνυπάρχουν. Θελουμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες, τους παίκτες, τους προπονητές και φυσικά τους φιλάθλους διότι ο κόσμος δίνει τη συνδρομή του. Για μας αυτή η συνδρομή είναι πολύτιμη αυτή την περίοδο διότι αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας, με τη δημιουργία ενός ακόμη τμήματος, για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Υποσχόμαστε ότι στο επόμενο φιλικό σας παιχνίδι, θα είμαστε εκεί για να κάνουμε τη δίκη μας εξέδρα”.

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad