Δόση: Να πηδήσω ψηλά τη νέα χρονιά

Στίβος | 27 Οκτωβρίου 2020, 17:31

Στα Ιωάννινα πραγματοποιεί την προετοιμασία της η Παναγιώτα Δόση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η αθλήτρια του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος θέτει ως μεγάλο στόχο της νέας χρονιάς το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23.

Η Δόση γυμνάζεται υπό τις οδηγίες του πατέρα της (Θοδωρή). Το μεγαλύτερο ημέρας της εβδομάδας το περνά στα Ιωάννινα, ενώ δύο φορές την εβδομάδα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής της.

Η νεαρή αθλήτρια του “Βενιζέλου” παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ σχετικά με την προετοιμασία της και τους στόχους της νέας σεζόν. Αναλυτικά όσα είπε:

«Μπορεί να χρειάζεται να κάνω κάποια χιλιόμετρα μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο νομίζω πως το πρόγραμμα μου έχει στηθεί καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Ο βασικός όγκος δουλειάς βγαίνει στα Γιάννενα, όπου οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές, καθώς υπάρχει και κλειστή αίθουσα την οποία μπορούμε να χρησιμοποιούμε.

Στόχος μου είναι να πηδήσω ψηλά τη νέα χρονιά. Θα κάνω την αρχή στον κλειστό, ωστόσο στόχος είναι να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στον Μάιο όπου ξεκινούν οι πρώτοι αγώνες του καλοκαιριού.

Ο στόχος είναι να πηδήσω ψηλά. Αν πάει καλά κοιτάμε και για μεγαλύτερες διοργανώσεις. Η χρονιά έχει πολλές αγωνιστικές προκλήσεις. Σε κάθε περίπτωση το Ευρωπαϊκό Κ23 αποτελεί μεγάλο στόχο.»

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 θα διεξαχθεί στο Μπέργκεν της Σουηδίας από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου 2021. Η Δόση το νέο έτος θα ανήκει στην κατηγορία Κ23 Γυναικών, ενώ (υπενθυμίζουμε ότι) την περασμένη χρονιά ξεπέρασε το 1,85 μέτρα.

karta antonis garden