Δωρεάν είσοδος για αθλητές του Ερ. ΟΦΗ στο ΒΑΚ

Βόλεϊ 25 Νοεμβρίου 2022, 15:47

Το ΤΑΑ ΟΦΗ γνωστοποίησε την απόφασή του να υπάρχει δωρεάν είσοδος στο κλειστό του ΒΑΚ για αθλητές του Ερ. ΟΦΗ και τους γονείς τους στα παιχνίδια της Volley League.

KTEO Κρήτης

Η αρχή θα γίνει στο σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής (27/11) με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου.

Η ανακοίνωση:

Ενα ακόμη μεγάλο παιχνίδι, για την ομάδα μας, την Κυριακή (27/11) στις 5.30μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, με αντίπαλο τον ισχυρό Φοίνικα Σύρου.

Η ομάδα μας ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι και με την βοήθεια του κόσμου, μπορούμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε, ένα μεγάλο αποτέλεσμα!

Με απόφαση του ΤΑΑ ΟΦΗ, από αυτό το παιχνίδι και για όλα μέχρι το τέλος της σεζόν, όλοι οι αθλητές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και οι γονείς τους, θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ στο κλειστό γυμναστήριο στα παιχνίδια της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, στην “κερκίδα του ΟΦΗ”.

Oι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο 2810-311525, ώστε να μπουν ονομαστικά στη σχετική λίστα.

Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 5 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, Καμίνια), ενώ θα διατίθενται και έξω από το κλειστό γυμναστήριο, δυο ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Φίλαθλοι του ΟΦΗ, την Κυριακή πάμε βόλεϊ!

Κρατάμε ψηλά τη σημαία του ΟΦΗ και την ασπίδα μας, στην μεγάλη κατηγορία!

 

manolikakis

Rabona ad