Δώρα και ευχές από τους πρωτοπόρους…

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 30 Δεκεμβρίου 2020, 18:22

Ενα γιορτινό μήνυμα δίνει στη δημοσιότητα η ομάδα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ όπου σημειώνεται ότι παραμένει ενεργή, περιμένοντας τις θετικές ειδήσεις από το μέτωπο της πανδημίας για ό,τι αφορά την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, όπως κάνουν γνωστό οι πρωτοπόροι του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ δουλεύουν καθημερινά με ατομικά προγράμματα, ενώ με την ευκαιρία των γιορτών όλοι όσοι βρίσκονται στα Χανιά έλαβαν δώρα και ευχές απ’ τη διοίκηση.

Υπενθυμίζεται ότι όσο τουλάχιστον… πρόλαβε να υπάρξει δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ολοκλήρωσε τη διακοπή με το να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο σε 4 παιχνίδια, ούσα μάλιστα και η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο.

Η αναφορά από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ είναι η εξής:

«Ευχές από τη διοίκηση

Η ομάδα παραμένει ενεργή περιμένοντας τις θετικές ειδήσεις από το μέτωπο της πανδημίας, ώστε να μπούμε και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Οι ποδοσφαιριστές μας όπως και το τεχνικό team δουλεύουν καθημερινά με ατομικά προγράμματα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα,  και η διοίκηση βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους.

Τις άγιες αυτές μέρες έγιναν  συναντήσεις με όλους όσους βρίσκονται εντός Χανίων, δόθηκαν ευχές και δώρα με την υποστήριξη της διοίκησης του συνεταιρισμού μας που πάντα ανταποκρίνεται σε κάθε θετική ενέργεια…».

Estrella