Δοκιμή και υπό προϋποθέσεις απόκτηση για Βρεττό ο ΟΦΗ

Football League 29 Ιουλ 2016, 19:00

Σε ανακοίνωση κάνοντας γνωστό ότι ο Νίκος Βρεττός εντάσσεται στις προπονήσεις, προέβη ο ΟΦΗ. Εφόσον ο Βρεττός ικανοποιήσει σε μια άτυπη δοκιμή του τον Νίκο Νιόπλια θα ενταχθεί στο ρόστερ του ΟΦΗ, διαφορετικά θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΟΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:

«Η συμφωνία επικυρώθηκε μετά από συνάντηση που είχε ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης, με τον πρόεδρο του ΠΟΑ, Γιάννη Καλέμπουμπα.

Ο Νίκος Βρεττός θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τον ΟΦΗ και ο Νίκος Νιόπλιας, θα αποφασίσει αν ο παίκτης παραμείνει οριστικά το ρόστερ του ΟΦΗ για τη φετινή περίοδο ή αν θα παραμείνει στον ΠΟΑ, ως δανεικός μέχρι τον Δεκέμβριο ή το καλοκαίρι» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ παρακολουθούσε εδώ και καιρό τον ποδοσφαιριστή και είχε συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΟΑ, το ενδεχόμενο απόκτησης του, για αυτό το καλοκαίρι, όπως και έγινε».

Ακόμη σημειώνεται ότι: «Οι σχέσεις της σημερινής διοίκησης του ΟΦΗ με το φίλο σωματείο του ΠΟΑ, είναι σε πολύ καλό επίπεδο και στόχος είναι η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον. Στόχος του ΟΦΗ είναι να παρακολουθεί ότι καλό υπάρχει στις μικρές ηλικίες στην Κρήτη, να έχει καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες και να μην επαναληφθεί το φαινόμενο, παίκτες με μέλλον, να καταλήγουν σε ομάδες εκτός του νησιού».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad