Δοκιμάζουν δυνάμεις με ΟΦΗ

Χανιά | 9 Σεπτεμβρίου 2023, 10:50

Τις δυνάμεις τους απέναντι στον ΟΦΗ στο πιο σημαντικό φιλικό παιχνίδι μέχρι σήμερα δοκιμάζουν τα Χανιά. Στις 6:30 η σέντρα στο Γεντί Κουλέ.

/Bella Pizza

Στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο του ΟΦΗ τα Χανιά θέλουν να δείξουν το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται, ξεδιπλώνοντας τις αρετές τους αλλά και όλα όσα έχουν δουλέψει μέχρι σήμερα στη διάρκεια της προετοιμασίας. Το παιχνίδι ουσιαστικά είναι το πιο δυνατό που έχουν δώσει μέχρι τώρα και γενικότερα τους περιμένει μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεων τους.

Πρόκειται για παιχνίδι επίσης που θα βοηθήσει και τον ΟΦΗ προκειμένου να διατηρήσει το ρυθμό του εν όψει της επανεκκίνησης των υποχρεώσεων του στην Super League και τον αγώνα που τον περιμένει απέναντι στη Λαμία.

Ζήτημα για τα Χανιά είναι αν θα παίξει ο Φέλιξ Ματάους, που είναι το τελευταίο μεταγραφικό τους απόκτημα, με τον ποδοσφαιριστή να έχει ενταχθεί από τη στιγμή που ανακοινώθηκε στις προπονήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι θα έχει απευθείας τηλεοπτική κάλυψη μέσω του επίσημου καναλιού της ομάδας του ΟΦΗ στο YouTube.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad