Δοκιμάζουν δυνάμεις με Απόλλωνα

Χανιά | 3 Δεκεμβρίου 2022, 9:25

Με στόχο ν’ αξιοποιήσουν την καλή τους αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση τα Χανιά δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, παίζοντας απέναντι στον Απόλλωνα.

/Bella Pizza

Η ομάδα των Χανίων έχοντας σημειώσει δύο νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια με Επισκοπή και Καλαμάτα βρίσκεται όπως φαίνεται σε μια πολύ καλή κατάσταση και μένει να φανεί εάν μπορεί να διεκδικήσει ένα αποτέλεσμα απέναντι σε έναν από τους καλύτερους αντιπάλους στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Τα Χανιά θα έχουν τη συμπαράσταση περισσοτέρων από 150 φιλάθλων τους που είτε ταξίδεψαν από τα Χανιά, είτε θα βρεθούν από την Αθήνα στο γήπεδο του Πανιωνίου προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση.

Ζητούμενο για τα Χανιά είναι να μπορέσουν ν’ αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι που σίγουρα πάντως δεν είναι εύκολο με δεδομένη την δυναμική του Απόλλωνα. Μάλιστα δεν ευχάριστο ότι δεν υπολογίζονται και πάλι οι Λεμονής, Ζιούλης και Ζούνης λόγω τραυματισμού.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Παναγιώτης Κουκούλας.

Η ώρα έναρξης είναι προγραμματισμένη για τις 1.45 με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad