Δοκιμάζει τις δυνάμεις του… Στις 3 με Λαμία

Χανιά | 19 Δεκεμβρίου 2016, 11:55

Την πρώτη εκ των δύο πρωτοπόρων της Φούτμπολ Λιγκ μέσα σε διάστημα τριών ημερών ομάδα της Λαμίας που μετά τη νίκη του Αρη έχει υποχωρήσει στη δεύτερη θέση υποδέχεται στις 3 το μεσημέρι ο Α.Ο. Χανιά.

planakis

Οι γηπεδούχοι έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους, αφού η δυναμικότητα των αντιπάλων τους θεωρείται δεδομένη. Μάλιστα, με το να ακολουθεί την Πέμπτη η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον έτερο πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Άρη, αυτό σημαίνει ότι ο ΑΟΧ έχει εκτός από το σημερινό δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά του μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ο ΑΟΧ ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει μπορέσει να κερδίσει ακόμα στην έδρα του, αν και τουλάχιστον το γήπεδο Περιβολίων το χρησιμοποιεί για πρώτη φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος, καθώς το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα είχε γίνει στον Γάλλο και αυτό με τον Αχαρναϊκό στο Μάλεμε.

Υπεύθυνος και πάλι στην τεχνική ηγεσία θα είναι ο Θοδωρής Γκάτζιος, καθώς δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με το νέο προπονητή, που ενδεχομένως θα μπορούσε να καθοδηγήσει την ομάδα του Α.Ο. Χανιά στο τελευταίο παιχνίδι για το 2016 κόντρα στον Άρη.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Λάμπρου (Εύβοιας), βοηθοί οι Γεωργαράκος (Αθηνών) και Παπαδάκης (Ηρακλείου) και 4ος ο Κρασαγάκης (Ηρακλείου). 

karta antonis garden
/psiloritischania