Δοκιμασία στο Αγρίνιο

Πλατανιάς | 19 Φεβρουαρίου 2017, 11:53

Το αήττητο σερί για τον Πλατανιά δοκιμάζεται σήμερα στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Η χανιώτικη ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να αποσπάσει και πάλι το θετικό αποτέλεσμα.

Εάν ένας από τους δύο αντιπάλους είναι σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση αυτός δεν είναι άλλος από τον Πλατανιά ο οποίος στα τελευταία εννιά παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ μετράει μόλις μία ήττα και αυτή από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα παραταχθεί παρόλα αυτά με προβλήματα απέναντι στο δυνατό της αντίπαλο αφού έμειναν στα Χανιά οι τιμωρημένοι Μενδρινός, Γιακουμάκης και ο τραυματίας Ντίνας.

Σίγουρα ο Πλατανιάς θέλει να ξαφνιάσει και πάλι το πανελλήνιο με μία νέα μεγάλη εμφάνιση όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια του το τελευταίο διάστημα και μάλιστα εάν αυτό το πετύχει με μία νέα νίκη θα είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 5.15 το απόγευμα και θα τον διευθύνει ο Καραντώνης από τη Βέροια, έχοντας για βοηθούς τους Μπαλτά (Αχαΐας) και Πήττα (Ηλείας) και 4ος ο Αγγελάκης (Μακεδονίας). 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad