Δοκίμασε τον Καμερουνέζο Γκιοάτα

Πλατανιάς | 11 Μαΐου 2016, 19:37

Η παρουσία του Καμερουνέζου αλλά με έντονο το γαλλικό στοιχείο στην ποδοσφαιρική του καριέρα, Ζερόμ Γκιοάτα (Jérôme Guihoata) είναι αυτή που δέσποσε στο φιλικό που δόθηκε στο Μάλεμε απέναντι στην Κ20 για τον Πλατανιά.

Ο 22χρονος στόπερ, γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου 1994 στο Καμερούν, αγωνίζεται ως στόπερ και έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δίνοντας την ευκαιρία στον Γιώργο Παράσχο να τον παρακολουθήσει.

Πρόκειται για παίκτη που αγωνίστηκε φέτος στη γαλλική Νιμ, στη Β’ κατηγορία, κάνοντας λίγες εμφανίσεις πάντως και για την ακρίβεια έξι, από τον Γενάρη όμως και μετά όπου εντάχθηκε στο δυναμικό της.

Πιο πριν, για 1,5 χρόνο ήταν στη Βαλενσιέν έχοντας 22 συμμετοχές ενώ η πρώτη ομάδα στην καριέρα του ήταν η Τους όπου αγωνίστηκε για 2 χρόνια και μέτρησε 18 παιχνίδια.

Ο Γκιοάτα με το πολύ… δύσκολο όνομα, έχει ύψος 1.83μ. και εξετάζεται ανάμεσα στις λύσεις για την αμυντική γραμμή, εκεί όπου απ’ ό,τι φαίνεται, ο Παράσχος ψάχνει επίμονα για παίκτη. Επίσης, το σημαντικό είναι ότι ο Γκιγιοάτα είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Καμερούν.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad